SM-liigassa loistaa poikkeuksellinen taituri – tämä yksittäinen vaihto osoittaa erinomaisuuden: "Huikea pelaaja, häntä tulee ikävä"

13:29
SM-liigassa kolmen kerroksen väkeä, viikon paras pelaaja löytyi HIFK:sta – Liigaviikko niputtaa SM-liigan puheenaiheet.

NHL-lainasopimuksella HIFK:ssa kiekkoileva Emil Bemström on Liigaviikko-ohjelman valinta SM-liigan kuluneen viikon parhaaksi pelaajaksi. 

Columbus Blue Jacketsista Helsinkiin lainasopimuksella tullut Bemström on tehnyt kuudessa pelaamassaan liigapelissä tehot 5+2=7. Hän jakaa maalipörssin kärkisijan Kärppien Jesse Puljujärven kanssa. 

MTV Urheilun asiantuntija Petteri Sihvonen hehkutti MTV Uutiset Liven torstaisessa Liigaviikko-ohjelmassa Bemströmin taituruutta, mutta myös monipuolisuutta: tehojen lisäksi häneltä nähdään fyysistä peruspelaamista myös puolustussuuntaan. 

– Voi olla, että HIFK:lla tulee häntä ikävä, Sihvonen totesi viitaten siihen, että Bemström lähtee NHL-harjoitusleirille myöhemmin syksyllä. 

– Huikea pelaaja. 

Sihvonen ja studioisäntä Teemu Niikko nostivat esiin myös HIFK:n Jere Sallisen, joka pelaa Bemströmin aisaparina. Toisiaan täydentävältä kaksikolta nähtiin tiistain Ässät-ottelun jatkoajalla huikea vaihto, jonka lopuksi Bemström ratkaisi pelin Sallisen esityöstä.

Tämä, SM-liigan alkukauden ehkä väkevin yksittäinen vaihto, on nähtävissä alla olevalta videolta! Pääkuvan videolla Sihvonen jakaa SM-liigan seurat alkukauden perusteella kolmeen kerrokseen ja ennakoi myös perjantain tv-ottelua Pelicans-Ilves. 

1:50
Tämä vaihto kelpaa oppimateriaaliksi: HIFK:n Jere Sallinen ja Emil Bemström loistavat molemmissa päissä. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja