Siilitukan leikannut Evelina avaa syitä hiusmuutokseensa: "Tämä muutos pakottaa tarkastelemaan..."

Evelina jännittää ammattiurheilijan rooliin hyppäämistä 2:14
Evelina paljasti TTK-pressissä, ettei muista milloin viimeksi olisi elänyt säännöllistä arkea.

Laulaja Evelina paljasti taannoin leikanneensa siilitukan.

Laulajana tunnettu Evelina teki taannoin räväkän tyylimuutoksen ja leikkasi itselleen siilitukan. Hän julkaisi Instagram-tililleen otoksen uudesta tyylistään saaden faneiltaan roppakaupalla kehuja.

Laulaja avaa syitä radikaalille hiusmuutokselleen. Hän kertoo Instagramiin postaamansa kuvan yhteydessä haaveilleensa siilitukasta jo pitkään.

– Muistan, että olen aikalailla aina halunnut päästä leikkaamaan hiukset näin, mutta viimeisen vuosikymmenen ajan olen tiennyt, että täysin varmasti teen tän vielä joskus, hän alustaa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Evelina kertoo olleensa aikaisemmin muutamaan otteeseen tilanteessa, jossa hän ajatteli, ettei vielä ole täysin oikea hetki siilitukan leikkaamiselle. Hänen mukaansa tismalleen oikealta tuntuva hetki koitti muutama viikko sitten.

– Uusi hius on saanut valtavasti sydämellisiä kehuja, kiitos niistä tyypit, hän kirjoittaa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Uusi look on herättänyt Evelinassa erilaisia ajatuksia.

– Olen onnellinen ja en pelkästään siitä, miten helppo [hiustyyli] on tai miten kivalta ne näyttää. Tämä muutos pakottaa tarkastelemaan ja purkamaan omasta mielestä oletuksia, joita maailma jatkuvasti liittää feminiinisyyteen, ulkonäköön ja arvokkuuteen, laulaja kirjoittaa ja arvelee, että muutos tulee todennäköisesti opettamaan hänelle paljon asioita.

Postaus on kerännyt Evelinan someseuraajilta runsaasti kommentteja.

– Ja tässä mä v*ttu mietin, että uskallanko leikata otsiksen. Ah, tämä ja kaikki sun hiuslookit on ollut aina ihan jumalaisen kauniita, laulajakollega Suvi Teräsniska ylistää.

– Sinä olet enemmän ku sun hiukset, toinen seuraaja kommentoi.

– Olet niin upea, kolmas hehkuttaa.

Evelina nähtiin tänä syksynä TTK-parketilla Marko Keräsen kanssa. Katso parin tansseja: 

Lue myös:

    Uusimmat