Shirly Karvisen ronski heittäytyminen yllätti Roope Salmisen Lauma-sarjassa: "Hoiti pestinsä älyttömän hyvin"

Roope Salminen kehitti ensimmäisen oman formaattinsa jo 8-vuotiaana – tällainen se oli 0:23
Roope Salminen kehitti ensimmäisen oman formaattinsa jo 8-vuotiaana – tällainen se oli

Roope Salminen kertoi yllättyneensä Shirly Karvisen ronskista heittäytymisestä Lauma-ohjelmassa.

Juontaja Roope Salmisen ideoima ja juontama Lauma-gameshow oli ehdolla Vuoden Game Show 2021 -kategoriassa viime lauantaina järjestetyssä Kultainen Venla -gaalassa. Neljän jakson mittainen ohjelma esitettiin MTV3-kanavalla viime syksynä.

Lauman lisäksi kategoriassa olivat ehdolla Suurmestari sekä Melkein MENSA. Vuoden Game Show 2021 -palkinnon voitti lopulta Suurmestari.

Gaalan punaisella matolla tyylikkäänä edustanut Salminen kertoi MTV Uutisille, ettei hän uskonut Lauman voittoon alun perinkään. Miehen veikkaus siitä, että Suurmestari tulee voittamaan, osui oikeaan.

– Olen sanonut, että jos me saamme toisen (Lauma-)kauden, niin sitten me voitamme, mutta ei varmaan tällä ensimmäisellä vielä, hän totesi.

Lauman vakiopanelisteina toimivat Ernest Lawson, Heli Sutela, Köpi Kallio, Fathi Ahmed ja Shirly Karvinen. Lisäksi jokaisessa jaksossa vieraili erilaisia julkisuudesta tuttuja henkilöitä.

Salminen kertoi, että vakiopanelisteista etenkin Karvinen onnistui yllättämään hänet. Juontajan yllätti Karvisen kyky heittäytyä "ronskilla tavalla".

– Se, miten hän pystyy nauramaan itselleen ja millaista huumoria hän pystyi heittämään, Salminen sanoi.

– Hän sanoi asioita, mitä esimerkiksi minä en voi valkoisena cis-heteromiehenä sanoa, mikä on siis hyvä, etten voi. Se toi sellaista freesiyttä sinne studioon ja (Karvinen) hoiti pestinsä älyttömän hyvin.

Alla olevalla videolla Köpi Kallio kertoo Lauma-ohjelmassa, mikä on ärsyttävintä, mitä kumppani voi tehdä kotona.

Köpi Kallio kertoo, mikä on ärsyttävintä, mitä kumppani voi tehdä kotona 0:42

Lue myös:

    Uusimmat