Roope Salminen julkaisi yhteiskuvan pappansa kanssa, jonka löysi tv-ohjelman avulla – somessa herkistyttiin: "Kyyneleet virtasi"

Roope Salminen tapasi ensimmäistä kertaa kauan kateissa olleen Mauri-pappansa – tältä näytti tunteikas kohtaaminen 1:46
Roope Salminen tapasi ensimmäistä kertaa kauan kateissa olleen Mauri-pappansa – tältä näytti tunteikas kohtaaminen

Roope Salminen nähtiin Sukuni salat -ohjelmassa.

Juontaja Roope Salminen sai selville suvustaan Maikkarin Sukuni Salat -ohjelmassa. Salminen etsi tietoaan äitinsä puolen suvusta, josta ei ole tiennyt käytännössä juuri mitään.

Heti ohjelman alussa Salminen kertoi juontaja Marja Hintikalle luulleensa pitkään, että hänen mummonsa puoliso olisi ollut hänen biologinen pappansa. Näin ei kuitenkaan ollut, eikä Salmisella ollut käytännössä mitään tietoa siitä, kuka hänen pappansa ja äitinsä oikea isä on. 

Ohjelman kuvauksissa selvisi, että Salmisen pappa on nimeltään Mauri, joka muutti vuosikymmeniä sitten Ruotsiin. Tuolloin Mauri joutui myös jättämään puolisonsa sekä Salmisen äidin, joka oli tuohon aikaan parivuotias. 

Salminen koki kuvausten aikana onnellisen yllätyksen, kun he matkasivat Tukholmaan. Lopulta Salmiselle selvisi, että Mauri on yhä elossa ja valmis tapaamaan tyttärenpoikansa, jonka uraa ja elämää oli seurannut etäältä jo pitkään. 

Salminen julkaisi yhteiskuvan Mauri-pappansa kanssa, kun Sukuni salat -ohjelma näytettiin televisiossa. Salminen lisäsi kaksikon yhteiskuvaan sydämen.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Salmisen lisäämään yhteiskuvaan on tullut paljon kommentteja.

– Koskettava tarina, olet rohkea myöntäessäsi omat heikkoutesi – se auttaa taistelussa niistä irti. Kaikkea hyvää elämääsi!

– Itku tuli, kun tajusit, että pappa istuu penkillä. Ota kaikki irti yhteisestä ajastanne - siihen sinä voit vaikuttaa ja muuttaa suvun suuntaa.

– Tunteet meni laidasta laitaan katsoessa. Mutta mikä ihana loppu, että löysit pappasi. Siinä tuli itku ilosta.

– Tää oli ihan huikea tarina! Kyyneleet virtasi kotisohvallakin, kiitos!

Roope Salminen järkyttyy kuullessaan suvussaan tapahtuneen kammottavan murhan yksityiskohdat:

Roope Salminen järkyttyy kuullessaan suvussaan tapahtuneen kammottavan murhan yksityiskohdat 2:21

Roope Salminen avautuu kovin sanoin – kertoo, mitä piirteitä uskoo perineensä äitinsä suvusta:

Roope Salminen avautuu kovin sanoin – kertoo, mitä piirteitä uskoo perineensä äitinsä suvusta 0:38

Sukuni salat MTV3-kanavalla ja maksuttomassa mtv-palvelussa sunnuntaisin kello 20. Seuraava jakso katsottavissa ennakkoon mtv-palvelussa. Ohjelma on katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat