Mainos

Shirly Karvinen paljastaa millaista oli työskennellä televisiodebyyttinsä tekevän Esko Eerikäisen kanssa: "Kyllä se välillä lähtee lapasesta"

Shirly Karvinen ja Esko Eerikäinen nähdään yhdessä uuden Hitlist-ohjelman juontajina.

Perjantaina 8. marraskuuta MTV3-kanavalle rantautuu Englannissa suursuosiota nauttiva musiikkivisailuohjelma Hitlist. Ohjelman juontajina nähdään tutut radioäänet Shirly Karvinen sekä televisiojuontajadebyyttinsä tekevä Esko Eerikäinen.

Love Island Suomi -ohjelman juontajanakin tänä syksynä nähty Karvinen kertoo Hitlistin kuvausten olleen intensiivinen ja nopeatahtinen projekti, jota työstettiin sillä välin, kun nainen oli Suomessa käymässä Love Islandin kuvausten välissä. Kokemuksena ohjelman juontaminen oli kuitenkin Karvisen mukaan vailla vertaansa.

– Eskon kanssa oli ihan superhauskaa. Se oli tosi energinen ja hyvän fiiliksen proggis.

Karvisen mukaan Eerikäinen pärjäsi ensimmäisessä televisiojuontotyössään mallikkaasti. Kaksikko on tuntenut toisensa entuudestaan jo pitkään, joten yhdessä työskenteleminen tuntui luontevalta.

– Varsinkin jos oli jotain asioita, mistä piti sanoa ääneen, niin se ei ollut vaikeaa. Oli tosi, tosi helppoa tehdä duunia yhdessä.

– Eskon kanssa kun tekee töitä, niin hänhän on koko ajan hauskalla tavalla menossa ja koko ajan kekkuloimassa jotain, niin kyllä se välillä lähtee lapasesta.

Hitlistin kilpailijat olivat Karvisen mukaan aivan omaa luokkaansa, eikä hän saata uskoa, miten hyvin eri alojen musiikkitietäjät pärjäsivät paineistetussa tilanteessa.

– Mä en olisi pärjännyt mitenkään, tosi iso hatunnosto meidän kilpailijoille. Oli ihan mahtavaa, että vaikka se on peliohjelma ja tämmöinen visailu, niin silti kilpailijoiden persoonat pääsevät tosi paljon esille.

Hitlist MTV3-kanavalla pe 8.11. klo 20 alkaen.
Jaksot katsottavissa myös mtv-palvelussa ja C Moressa. 

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja