Manchester United otti ison voiton, Liverpoolin vaikea alkukausi sai jatkoa – "Se kuulostaa naurettavalta"

Manchester United otti kauden ensimmäisen voittonsa Valioliigassa, kun se löi Liverpoolin kotonaan 2-1-lukemin.

Isäntäjoukkue United aloitti ottelun terävästi ja sai palkintonsa 16. peliminuutilla. Ruotsalaislaituri Anthony Elanga löysi syötöllään Jadon Sanchon, joka latoi pallon komean vetoharhautuksen jälkeen vasempaan alakulmaan.

Myös toinen jakso alkoi Unitedin näkökulmasta pirteästi. Vaihdosta kentälle tullut Anthony Martial vapautti Marcus Rashfordin läpiajoon, eikä tämä erehtynyt. Osuma oli Rashfordille ensimmäinen sitten viime tammikuun.

Liverpool nousi vielä maalin päähän Mohamed Salahin osumalla, mutta täysi pistepotti jäi Old Traffordille.

Liverpoolin päävalmentaja Jürgen Klopp oli ottelun jälkeen hyvin pettynyt lopputulokseen.

– Meidän olisi pitänyt voittaa tämä peli. Tiedän, että se kuulostaa naurettavalta, mutta niin minä sen näen, Klopp summaa BBC:n mukaan.

Liverpoolin alkukausi on ollut luvalla sanoen surkea. Joukkueella on kolmen pelatun kierroksen jälkeen kasassa vain kaksi pistettä. Klopp myöntää olevansa huolissaan joukkueensa startista.

Myös Sky Sportsin asiantuntijana toimiva Liverpool-legenda Jamie Carragher ilmaisi huolensa Liverpoolin vireestä. Piste-ero kauden suurimpana ennakkosuosikkina pidettävään Manchester Cityyn on kolmen ottelukierroksen jälkeen jo viisi pistettä.

– Tässä vaiheessa se tuntuu isolta. Minusta emme voi ajatella Citya, koska Liverpoolin on saatava itsensä takaisin raiteilleen. Heidän alkunsa on ollut todella heikko. Heillä on korkea vaatimustaso, mutta ovat olleet siitä miljoonien metrien päässä. Heidän on korjattava asia nopeasti, Carragher summaa Sky Sportsille.

Lue myös:

    Uusimmat