Seuralegenda lyttää Manchester Unitedin: "Lapsilaumalla ei voi voittaa mitään"

Jalkapallon Englannin Valioliigan jättiseura Manchester Unitedin vaikeat ajat ovat jatkuneet tälläkin kaudella. Se on saavuttanut Valioliigassa kuudessa ottelussa vaatimattomat kahdeksan pistettä. Legendan asemaan seurassa noussut Gary Neville ryöpyttää kovin sanakääntein ManU:a.

ManU on kuuden pelatun kierroksen jälkeen kahdeksantena. Se kärsi edellisellä kierroksella 0-2 tappion West Hamille. Neville sanoo podcastissaan, että pelaajamateriaali on yksinkertaisesti sanottuna liian huono.

– West Ham -ottelun lopulla Angel Gomes, Jesse Lingard, Daniel James, Scott McTominay, Fred ja Andreas Pereira pelasivat samanaikaisesti. Heillä on tietenkin valoisa tulevaisuus edessä, mutta kun olet Manchester Unitedin päävalmentaja ja sinulla on nämä pelaajat kentällä 0-2 tappioasemassa, niin se on selvää, että sinulla on ongelma, Neville sanoo.

Nevillen mielestä joukkue tarvitsee 5-6 tähtipelaajaa, jotta seura voi taistella pokaaleista. 

– Heidän täytyy nopeasti selvittää 3-4 pelaajaa, jotka olisivat runkopelaajia David de Gean ja Harry Maguiren ohella. He tarvitsevat pari keskikenttäpelaajaa, yhden hyökkääjän, joka johtaa hyökkäystä, laitapelaajan ja vasemman laitapuolustajan. Lapsilaumalla ei voi voittaa mitään, Neville toteaa.

Manchester Unitedin paidassa yli 600 ottelua pelannut Neville ei ole suinkaan ainoa, joka on epäileväinen ManU:n suhteen. Valmentajavelho Harry Redknapp nostaa esille yhden ongelmista, joka on ruotsalaispuolustaja Victor Lindelöf

– He antoivat hänelle viiden vuoden sopimuksen. Kaikella kunnioituksella hän ei ole mikään Nemanja Vidic, Rio Ferdinand tai Jaap Stam. Nyt hän tulee kuulumaan joukkueeseen viiden vuoden ajan ja kysymys kuuluukin, että onko hän ratkaisu? Olen epäileväinen, Redknapp sanoo.

Molemmat ovat yhtä mieltä siitä, että ongelma on pelaajissa eikä suinkaan valmentaja Ole Gunnar Solskjärissä. ManU kohtaa seuraavaksi Arsenalin.

Lue myös:

    Uusimmat