Sergio Ramosin kylmähermoinen rankkari ratkaisi – Real Madridille kauden avausvoitto kuumien tapahtumien pelissä

Real Madridin rankkarispesialisti Sergio Ramos nousi sankariksi La Ligan ottelussa Real Betisiä vastaan.

Sergio Ramos osoitti viileän luonteensa, kun hän "tsippasi" pallon nurkkaan ja ratkaisi Real Madridille 3–2-voiton.

Rankkaria edelsi kiistanalainen VAR-tuomio. Madridin hyökkääjä Borja Mayoral vältti niukasti paitsion, ajoi maalintekotilanteeseen ja tönäisi puolustaja Marc Bartraa, jonka käteen pallo osui.

Ottelussa riitti muutenkin kuumia tapahtumia. Keltaisia kortteja nähtiin yhteensä seitsemän, ja Betisin Emerson Junior lensi ulos toisella puoliajalla.

Betis johti ottelua tauolla 2–1, mutta Real Madrid näytti venysmiskykynsä. Emerson oli muutenkin epäonnen soturi, sillä hän tuikkasi tasoituksessa keskityksen omaan maaliin.

– Joskus tuomareiden päätökset ovat meitä vastaan ja joskus meidän puolella. En usko, että se on tahallista, Ramos sanoi Reutersille.

Ramos sanoi, että Real Madridin pitäisi saada tasaisuutta peliinsä.

– Peli oli vaikea, mutta se tekee jalkapallosta niin erityisen lajin. Pelasimme hyvin 15 minuuttia, mutta sen jälkeen annoimme heille palloa. Betisin kaltainen joukkue osaa tehdä maaleja.

Madridilla on nyt kasassa kahdesta ottelusta voitto ja tasapeli.

Katso ottelun maalikooste yllä olevalta videolta.