Lionel Messi jyrähti jälleen – teilasi Barcelonan toiminnan, puolusti seurasta ulos heitettyä Luis Suarezia: "Mikään ei yllätä minua enää"

FC Barcelonassa ehdittiin jo huokaista helpotuksesta, kun Lionel Messi ilmoitti seurajohdon kanssa viikkoja kestäneen kahinan päätteeksi jäävänsä Barcelonaan. Nyt argentiinalainen on kuitenkin ilmaissut jälleen turhautumisensa seuraa kohtaan.

Tällä kertaa Messin avautuminen koskee supertähden Barcelona-aikojen parasta ystävää Luis Suarezia ja tämän siirtymistä Atletico Madridiin.

Barcelonan uusi päävalmentaja Ronald Koeman ilmoitti ensitöikseen Suarezille, ettei tämän palveluksia enää tarvita. Messi tuohtui tavasta, jolla uruguaylaishyökkääjä poistettiin seurasta.

– Olisit ansainnut itsesi arvoisen lähdön, sillä olet yksi seurahistorian tärkeimmistä pelaajista. Olet voittanut täällä palkintoja yksilönä ja yhdessä, Messi kirjoitti Instagram-tilillään.

Messi julkaisi useita yhteiskuvia itsestään ja Suarezista sekä kirjoitti, miten todellisuus ystävän poistumisesta oli iskenyt pukukopissa nyt vasten kasvoja.

– Et ansainnut lähteä tällä tavalla kuin he asian hoitivat. Mutta totuus on, että mikään ei yllätä minua enää, Messi tylytti.Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja