Sergio Ramos ottaa vastuuta Real Madridin romahtamisesta: ”Otan syytökset vastaan 200-prosenttisesti”

Real Madridin kapteeni Sergio Ramos oli viime viikolla sivussa kohtalokkaasta Mestarien liigan Ajax-ottelusta ensimmäisessä osaottelussa hankkimansa tahallisen varoituksen vuoksi. Ramos kertoo nyt Twitter-tilillään ottavansa vastuun tapahtumista.

Ramos otti ensimmäisen osaottelun 89. minuutilla varoituksen, joka varmisti espanjalaisen poissaolon toisesta osaottelusta.

Uefa katsoi Ramosin ottaneen varoituksen tahallisesti ja antoi pelaajalle kahden ottelun pelikiellon.

– Se oli ehdottomasti virhe. Otan syytökset vastaan 200-prosenttisesti, Ramos sanoi Twitter-tililään.

Ramos myös puolusti seuraa ja myrskyn silmässä olevaa päävalmentaja Santiago Solaria.

– Jalkapalloilijoina haluaisimme puhua vain kentällä, mutta tämä kausi ei muutu sillä tavalla. Viime aikojen tapahtumat ovat olleet katastrofaaliset, enkä aio piiloutua. Me emme aio piiloutua. Me pelaajat olemme ensijaisesti vastuussa ja minä, kapteenina, enemmän kuin muut.

Ramos myös lisäsi, että seuraavan päävalmentajan valinta on asia, johon pelaajilla ei ole päätösvaltaa eikä oikeutta puuttua.

Real Madridin seuraavaksi käskijäksi on huhuttu esimerkiksi portugalilaista, kerran aiemmin seurasta ovet paukkuen lähtenyttä, Jose Mourinhoa. Ramosin on kerrottu aikanaan johtaneen Mourinhon savustamista ulos seurasta.

– Jos menestys ei pysäyttänyt meitä, tappiokaan ei tule tekemään sitä. Vastuumme on jatkaa eteenpäin, työskennellä ja kehittyä. Pitää muistaa, että olemme onnekkaita saadessamme pelata Real Madridissa ja rakentaa osan sen historiaan. Real Madrid oli, on ja tulee aina olemaan Real Madrid, Ramos julisti.

Real yrittää turvata jäljellä olevalla La Liga -kaudella kolmannen sijan sarjassa ja paikan ensi kauden Mestarien liigassa.




Lue myös:

    Uusimmat