Sergio Ramos murtui kyyneliin fanien edessä – näin Sevilla-pomon möläytys kuitattiin

Sergio Ramos kyynelehti Sevillan fanien edessä 1:25
Katso videolta tunteikas hetki, kun Sergio Ramos murtui kyyneliin Sevillan fanien edessä.

Sergio Ramos murtui kyyneliin paluussaan kasvattajaseuransa stadionille.

Videon Ramosin tunteikkaasta paluusta voi katsoa pääkuvaa klikkaamalla.

Jalkapallourallaan useita pokaaleja nostellut Sergio Ramos, 37, siirtyi kasvattajaseuraansa Sevillaan. Hänelle tarjottiin rahakasta sopimusta Saudi-Arabiasta, mutta Ramos kieltäytyi miljoonista.

Ennen kuin siirto oli selvä Sevillan pomo Jose Castro ei uskonut, että Ramos olisi palaamassa Sevillan riveihin. Castron kerrotaan sanoneen, että jos Ramos tulee joukkueeseen, hän haluaa lentokoneen.

Castron toive toteutui Ramosin sopimuksen julkistustilaisuudessa, kun seuran urheilujohtaja Victor Orta kiikutti Castrolle lentokoneen pienoismallin.

– Käytän tämän mahdolisuuden ja annan Pepelle lahjan. Se pitää myös ääntä, Orta oli vitsaillut.

Ramos pelasi Sevillassa seitsemänvuotiaasta 19-vuotiaaksi asti, minkä jälkeen hän siirtyi Real Madridiin, jossa hän voitti muun muassa Mestarien liigan neljä kertaa ja Espanjan mestaruuden viidesti. Viimeiset kaksi vuotta Ramos pelasi Ranskassa Paris Saint-Germainin joukkueessa, ja matkaan tarttui kaksi Ranskan mestaruutta.

Sevillan kotistadionille oli saapunut tuhatpäin kannattajia toivottamaan Ramos tervetulleeksi. Supertähti murtui kyyneliin suosionosoitusten keskellä. Voit katsoa videon Ramosista julkistustilaisuudessa pääkuvan videolta.

Tähtää mestaruuteen

Sevillan alkukausi on alkanut kehnosti, sillä joukkue on La Ligan viimeisenä hävittyään kaikki kolme otteluaan. Seura sijoittui viime kaudella La Ligassa vasta sijalle 12, mutta se voitti Eurooppa-liigan, minkä ansiosta se pääsi mukaan Mestarien liigaan tälle kaudelle. Seuralla on jo käsittämättömät seitsemän Eurooppa-liigan ja sen edeltäjän Uefa cupin mestaruutta. Se on voittanut joka ikisen finaalin, mihin se on osallistunut.

Ramos kertoi mediatilaisuudessa, että tavoitteet ovat vieläkin korkeammalla.

– Mielestäni voimme voittaa La Ligan ja Mestarien liigan.Tiedän, että se tulee olemaan vaikeaa, koska mestaruuksia ei jaeta ilmatteeksi. Ensimmäinen askel on siihen uskominen. Kun uskot, voit edetä kohti haasteita yksi kerrallaan, Ramos sanaili.

Sevilla on voittanut historiansa aikan Espanjan mestaruuden vain kerran, vuonna 1946. 

Sevillan ultrakannattajat, Biris Norte, eivät olelet tyytyväisiä Ramosin siirtoon, sillä uskolliset kannattajat kantavat edelleen kaunaa Ramosin siirtymisestä Real Madridin riveihin vuonna 2005.

– 50 vuoden Sevilla ultrien ryhmänä, haluamme ilmaista, että vastustamme niitä, jotka ehdottivat tätä siirtoa, kannattajien lausunnossa sanotaan.

Ramos pyysi kannattajilta anteeksi.

– On mennyt 18 vuotta siitä, kun lähdin. Olen tehnyt virheitä ja haluan käyttää tämän mahdollisuuden ja pyytää Sevillan faneilta anteeksi, jotka ovat loukkaantuneet tekemistäni eleistä, joita saatoin tehdä aikanaan, Ramos sanoi.

 

 

Lue myös:

    Uusimmat