Real Madridin päävalmentaja Sergio Ramosin poissaolosta: ”En halua puhua pelaajistamme pahaa, mutta…”

Sergio Ramos oli tiistaina sivussa Real Madridin Mestarien liiga -kauden päättäneestä Ajax-ottelusta ensimmäisen osaottelun tahallisen varoituksen vuoksi. Ramos sai tapauksesta kahden ottelun pelikiellon. Real Madrid ja sen puolustus kaipasi johtajaansa läpi ottelun.

Realin päävalmentaja Santiago Solari antoi selkeästi ymmärtää, että Ramosta olisi kaivattu pelikentällä.

– En halua puhua pelaajistamme pahaa, mutta tietenkin kaipasimme kapteeniamme, Solari sanoi Movistarille Reutersin mukaan.

Ramos lipsautti ensimmäisen osaottelun jälkeen haastattelussa valehtelevansa, jos vättäisi, ettei yrittänyt hankkia varoitusta.

Alapuolella video pelikieltoon johtaneesta tahallisesta varoituksesta. Juttu jatkuu videon jälkeen.


Tappio keräsi entistä enemmän painetta päävalmentaja Solarin niskaan, joka otti Real Madridissa johdon marraskuussa. Argentiinalaisen mukaan paniikki-nappia ei pitäisi vielä painaa.

– Helpot hetket ovat helppoja kaikille, voi kiivetä ylös ja surffata niiden päällä, mutta vaikeina hetkinä on osoitettava urheutta.

– Meidän täytyy pysyä niin rauhallisena kuin tällaisessa vaikeassa tilanteessa on mahdollista ja suhtautua siihen parhaalla mahdollisella luonteella. Madrid on suurempi kuin kukaan meistä, se palaa aina vahvempana ja vahvempana, Solari sanoi. 

Mestarien liigan ottelut ja studiot tällä viikolla:

Keskiviikko:
Jalkapallostudio klo 21.00 C More Sport 1 ja mtv.fi
PSG – Manchester United klo 21.55 C More Sport 1
Porto – AS Roma klo 21.45 C More Sport 2

Kaikki Mestarien liigan ottelut suorana ja suomeksi selostettuna vain C Moressa. Lue lisää tästä.

Lue myös:

    Uusimmat