Seksuaaliterapeutin ennustus seksitrendeistä: Ovatko suomalaiset kokeilunhaluisempia vuonna 2017?

Vuosi 2017 tietää suomalaispariskunnille lisää intoa kokeilla uusia asioita makuuhuoneen puolella, ainakin jos on uskominen seksuaaliterapeutin ennusteita.

Kiinnostavatko alistusleikit? Entäpä tantraseksi? Et välttämättä ole yksin kokeilunhalusi kanssa.

Kaalimato.comin seksuaaliterapeutti Annukka Lavikainen ennustaa suomalaispariskuntien lisäävän kokeilunhaluaan vällyjen välissä tänä vuonna.

Tältäkö näyttää suomalaisten seksi vuonna 2017?

1) Nousussa: Alistusleikit sekä peppu- ja tantraseksi

BDSM- eli sitomis- ja alistamisleikit ovat löytäneet tiensä myös suomalaisten makuuhuoneeseen. Ilmiön nousussa on avittanut erityisesti Fifty Shades of Grey -kirjasarja.

– Suomalaiset ovat entistä kokeilunhaluisempia ja yhä useampi uskaltaa piristää parisuhdettaan uudenlaisia seksin muotoja, kuten BDSM-leikkejä kokeilemalla. Myös aistillinen tantraseksi on nyt pinnalla, seksuaaliterapeutti Lavikainen kertoo seksivälinesivuston tiedotteessa todeten, että yhä useampi suomalainen nauttii myös peppuseksistä.

Katso myös:

6:53

2) Sooloseksi välineiden kanssa kasvattaa suosiotaan

Itsetyydytys on arkipäiväistynyt yhä useamman suomalaisen kohdalla. Kaalimato.comin tutkimuksen mukaan jo yhdeksän kymmenestä suomalaisesta masturboi.

Seksi yksin on yhtä terveellistä kuin kumppaninkin kanssa harrastettu petipaini, sillä lievittäähän orgasmi stressiä ja ahdistusta!

Lavikaisen mukaan seksivälineiden käyttö osana itsetyydystä kasvattaa suosiotaan.

Katso myös:

2:51

3) Seksuaaliterveys osana hyvinvointia

Seksivälineiden avulla yhä useampi nainen voi myös oppia pitämään huolta lantionpohjalihaksistaan.

– Lantionpohjalihaksista puhutaan myös enemmän ja niitä treenataan ahkerammin muun muassa geishakuulien avulla, mikä onkin tärkeää. Hyvät lantionpohjalihakset tekevät seksistä molemmille nautinnollisempaa ja voivat tehdä orgasmeista voimakkaampia. Lisäksi ne auttavat synnyttäneitä naisia palautumaan nopeammin ja vähentävät virtsankarkailua, Lavikainen muistuttaa.

Katso myös:

Lähde: Kaalimato.com

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja