Mainos

Seksitutkijan vinkki: Tällä valkoisella valheella saat kumppaniltasi kuumempaa seksiä

Seksitutkijan pienellä vinkillä saatat piristää suhteesi seksirutiineja kertaheitolla.

Pitkän suhteen seksissä on yksi hyvä puoli: Tiedät tasan tarkkaan, mistä kumppanisi nauttii. Se on kuitenkin myös huono asia. Toimit nimittäin kenties huomaamattasikin saman, hyväksi havaitun kaavan mukaan kerta toisensa jälkeen.

Vanhaan tuttuun seksikaavaan takertuminen tarkoittaa kuitenkin herkästi sitä, että pariskunta jämähtää täysin paikoilleen, huomauttaa seksitutkija Kristen Mark Kentuckyn yliopistosta.

Vaikka suosikkipeliliikkeesi toimiikin sängyssä, rutiiniseksi on tylsää seksiä. Ja kun kumppanisi on tylsistynyt, hänen halunsakin heikkenee.

Ja mikä pahinta: Markin mukaan useimmat pariskunnat eivät edes keskustele keskenään siitä, mitä he todella tahtovat sängyssä.

– Vaikka olisit ollut jonkun kanssa vuosia, seksistä puhuminen voi olla pelottavaa, koska asetat alttiiksi hyvin haavoittuvaisen osan itsestäsi. Erityisesti silloin, kun yrität ottaa puheeksi jonkin uuden asian, jota haluat kokeilla.

Mitä olet aina halunnut kokeilla?

Mark vinkkaa kuitenkin nerokkaasta ja ilmeisen riskittömästä tavasta muuttaa asioiden laita. Kerro kumppanillesi, että näit mitä hulluimman unen edellisenä yönä – unen siitä, kun te kaksi kokeilitte esimerkiksi sitä seksiasentoa, jota salaisesti olet halunnut kokeilla.

Tällä tavoin, jos hän on kauhuissaan ajatuksesta kokeilla mainitsemaasi asiaa sängyssä, voit vain nauraa sille. (Ja kokeilla uudelleen myöhemmin jollain miedommalla versiolla.)

Mutta entäpä jos hän on kiinnostunut? Osuit juuri napakymppiin.

– Tämän jälkeen on helppo jatkaa sanomalla: "No, miksi emme kokeilisi sitä?" Mark kertoo.

Ja ehkäpä tätä kautta uskallatte myös jatkossa puhua avoimemmin siitä, mitä todella haluatte vällyjen välissä puuhailla.

Toki kyseessä on pieni valhe, mutta sellainen, joka ei vahingoita ketään, ja joka maksaa kyllä itsensä takaisin parisuhteessaanne. Markin tutkimusten mukaan ne pariskunnat, joka puhuvat enemmän seksistä, ovat myös tyytyväisempiä seksielämäänsä.

Mitä leluja yöpöydän laatikkoon kannattaisi hankkia? Katso video:

Lähde: Men's Health

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.