Mainos

Seksikolumni: Sinäkin sorrut tähän tuttuun tapaan – ja se pilaa seksielämäsi!

Hyvää seksielämää ei taatusti ole niin vaikea ylläpitää kuin moni tuntuu kuvittelevan. Pitää vain osata luopua oikeista asioista.

Hiljattain MTV Lifestylessa kerrottiin kyselystä, jossa vanhemmat myönsivät ajattelevansa, että hyvä seksielämä on onnellisen perhe-elämän avaintekijä. Siitä huolimatta seksiä ei harrasteta tarpeeksi, koska siihen ei muka ole aikaa. Asiantuntijan mukaan kaikki mahdolliset muut velvoitteet vievät kaiken ajan, eivätkä vuorokauden tunnit riitä seksin harrastamiseen.

Siis korostan: tunnit eivät riitä siitäkään huolimatta, että vanhemmat itse tiedostavat, että peiton heilutus parantaisi koko perheen onnellisuutta.

Hevonkukkua, sanon minä! Jos kumppanisi käyttää tunnin elämästään mieluummin kuntosalilla kuin nakuilemassa kanssasi, mieti tarkkaan, onko hän kumppani, jonka kanssa haluat viettää koko loppuelämäsi. Ja jos ruoanlaitto vie tunnin päivästänne, syökää vaikka einestä kerran viikossa, niin säästyy aikaa siihen olennaiseen.

Ei Facebookia sängyssä

Eräs huolestuttava piirre kyselyn mukaan on erilaisten elektronisten laitteiden kantaminen sänkyyn – siis juuri se tuttu tapa, joka pilaa sinunkin seksielämäsi. Asiantuntijan mukaan makuuhuoneen pitäisikin olla pyhä paikka, ja sängyn tulisi olla vain nukkumista ja seksiä varten – ei siis Facebookin selailua, ei työsähköpostien tutkimista, ei edes hauskoille kissavideoille nauramista. Miksi? Koska siihen kuluu aikaa. Sitä aikaa, jota muka ei ole.

Kaiken sen ajan, jonka käytätte vierekkäin puhelimienne selailuun, voisitte käyttää siihen yhteen asiaan, jonka ansiosta kasvoillanne on hymy vielä seuraavanakin aamuna.

Ja kuulkaas, seksillä on paljon terveysvaikutuksia, mutta yksi välitön sivuoire on sellainen, joka välittyy kaikille muillekin. Se hymy.  Ja tiedättekö, että hymy tarttuu? Uskon siis täysin siihen, että säännöllinen seksi parantaa onnellisuutta, koska hymyilevät ihmiset tuppaavat olemaan onnellisia ja onnelliset ihmiset hymyilevät. Kun kumppanisi hymyilee, sinä hymyilet – ja toisin päin.

Kun kaikilla on hyvä mieli, tekee mieli jakaa sitä hyvää mieltä vähän lisää. Kun tähän fiilikseen pääsee kunnolla sisälle, on ihan sama, vaikka puhelin piippaa WhatsAppin Luokka’95-ryhmän kuulumisia tai vaikka Facebookissa leviää just nyt joku sairaan siisti video, jossa kissa surffaa ihan hain vierestä.

Jos iltamyöhäisellä väsyttää liikaa, niin tiesittehän, että vuosikymmenten ajan vanhemmat ovat karanneet pitämään omaa kivaa, kun televisiossa pyörii Pikku Kakkonen. Tabletit tosin ovat varmaan pilanneet tämänkin. Kun ohjelmia voi katsoa milloin ja missä vain, ei ole enää yhtä tärkeää istuttaa lasta juuri sen yhden ohjelman ääreen. Mutta kun on!

Yhden myönnytyksen voin tehdä. Ihan kaikkia laitteita ei tarvitse pitää pois sängystä. Hieromasauva on aina tervetullut lisä, kun sinne hekuman huipulle pitää päästä ennen kuin olkkarista kuuluu Pikku Kakkosen lopputunnari.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja