Seksikolumni: Pikaiset pikkukakkosen aikana

Annan aina, jos vaan otat. Hetkiä löytyy kyllä.

Anna minun olla nainen, nainen isolla N:llä. Haluan, että annat minun olla vapaa, hieman hullu ja hysteerinen, että saan kulkea omia polkujani sinun suojissasi. Haluan tuntea vahvat kädet ympärilläni, kädet, jotka pitävät kiinni omastaan, omaisuudestaan. Hellästi, suojelevasti, välillä vaativasti.

Haluan, että sinä haluat minua, riisut katseellasi, kuljetat käsiä vartaloani pitkin, syöt minua silmilläsi ja painat suusi jokaiseen painelmaan. Haluan, että katsot minua kun nautin sinusta. Haluan, että saat minut huutamaan nimeäsi, koska olet halunnut minun nauttivan kosketuksestasi, voimastasi.

Haluan kulkea aamutakki päällä, räjähtäneenä lauantai-aamuna. Tiskivuori altaassa, lapset olohuoneessa aamutv:n parissa. Haluan, että sinulla on oikeus ottaa minut. Kyllä sinä tiedät milloin se ei sovi, tai milloin minä en halua. Haluan tuntea kuuman kiihkeän hengityksen niskassani, haluan tuntea pakkoa, haluan että sinä otat minut. Sen pienen kiihkeän, varastetun hetken sinulla on oikeus minuun, ja minulla on oikeus ja nautinto alistua, antaa itseni sinulle. Pikaiset pikkukakkosen aikana. 

Lue myös:

    Uusimmat