Seksikolumni: Naisten tyypillinen virhe voi karkottaa miehet yöelämässä – "luulin olevani haluttava ja seksikäs"

Mikä oikeasti tekee naisesta seksikkään?

Olen aiemmin luullut, että huulitäytteet, implantit, botoxit ja itseruskettavan käyttö on tehnyt minusta haluttavan ja seksikkään näköisen.

Tyköistuvat vaatteet päällä, ja karvat ajeltuina on joka tapahtumiin menty. On ollut kellot, korut ja hajuvedet suihkittuina, aina viimeistä silausta myöten. Merkkikäsilaukut ja korkeimmat korkkarit kaapista.

Tapahtumia ja illanistujaisia varten on panikoiduttu jo viikkoja aiemmin, ja pyritty tiputtamaan se kilon vesipöhö, jotta vatsa ei pömpöttäisi yökerhossa cocktail-mekossa. Kynsihuolto, ripset ja iho on huollettu ajoissa ennen bileitä, ja ehkä jopa ostettu asu iltaa varten.

En voi kiistää, etteikö kaikki tämä ole ollut hauskaa kaikessa pinnallisuudessaan. Laittautuminen aloitettiin jo iltapäivällä, ja iltaa kohden fiilis vain kasvoi. Jännitti lähteä ulos ja nähdä, millainen vastaanotto vastakkaiselta sukupuolelta tuli. Oli kiva laittautua likkojen iltaa varten ja punnita, onko niin sanotusti hot vai not.

"Ulkokuoreni teki minulle hallaa"

Bileissä oli aina hauskaa, mutta ei minulle kukaan "uskaltanut" tulla juttelemaan. Moni on jälkikäteen myöntänytkin, että ensimmäisen kerran, kun tapasivat minut, eivät olisi koskaan uskoneet minun olevan niin avoin ja aito persoonana. Ulkokuoreni teki siis minulle hallaa. En tiedä, näytinkö liian koppavalta, tai jopa liian keskittyneeltä näyttämään 'täydelliseltä'. Ihmiset katsoivat minua, mutten saanut kontaktia kehenkään seurueeni ulkopuolelta.

Minä olen erittäin avoin ja iloinen ihminen, siksi usein odotin illoista uusien tuttavuuksien löytymistä. En edes hakenut seksikumppania, vaan olisi ollut hauskaa rupatella uusien ihmisten kanssa ja tutustua erilaisiin tyyppeihin. Uskon liian pyntätyn ulkokuoreni olleen este monelle tulla juttusille. 

"Silarit istuivat omilla kohdillaan, vatsanahka roikkui"

Tälle havainnolleni tuli viime bilekerralla todiste. Lähdin ystävättäreni kanssa pitkästä aikaa ulos. Olen saanut esikoiseni muutama kuukausi sitten. Botoxit, fillerit, rusketusaineet ja kynnet voi ottaa listalta saman tien pois. En ole käynyt kampaajalla pidennyksiä laittamassa vuoteen. Silarit istuvat nyt ehkä omilla "luonnollisilla" kohdillaan, imetyksen jälkeen ja vatsanahka roikkuu. Kroppa ei todellakaan ole treenattu, eikä ryhtikään ole haurastuneiden vatsa-ja selkälihasten jälkeen kymppi. 

Vedin meikit naamaan ja tukan ranskalaiselle letille. Mekon päälle pitkästä aikaa, sellaisen, joka peitti kaulasta polviin, ei siis sitä avarinta kaula-aukkoa niin kuin yleensä. Korkkarit juu, mutta läpykkäät laitettiin laukkuun varuiksi, kun ei niillä korkkareillakaan ole tullut käveltyä yli vuoteen. 

Olin siis menossa ulos omaan entiseen "bile-lookiin" verrattuna, hyvin arkisen näköisenä. 

Olin ystävättäreni kanssa äärettömän iloisella tuulella. Meillä oli nauru herkässä, ja laulut raikasivat matkalla baariin. Emme edes vetäneet perinteisiä räkäkännejä. Vatsa pömpötti mekossa, ja nauroimme sitä yhdessä. Korkkarit vaihdettiin mataliin jo bussipysäkillä matkalla yökerhoon. Kaikki oli niin nurinkurista, verrattuna siihen, mihin olin aiemmin tottunut. Ei ollut pukeutumiskoodia, eikä ulkonäköpaineita. Nauroimme typeriä juttuja, ja juttelimme kaikille vastaantulijoille. Meillä oli niin hauskaa. 

"Meitä kehuttiin erilaisiksi muihin naisiin verrattuna"

Baariin kun päästiin sisälle, meille tarjottiin heti juotavaa miesporukasta. He tulivat jutuille, koska näytimme niin erikoisen onnellisilta. Nauroimme ja tanssimme koko illan, välittämättä tai edes miettimättä sitä, miltä näytimme tai paremmin sanoen, miltä emme näyttäneet. 

Meillä oli huikean hauskaa, ja niin moni tuli kehumaan meitä monista eri asioista, hymyistä, asuista, silmistä, onnellisuudesta ja erilaisuudesta muihin naisiin verrattuna. Ilta oli täysi poikkeus verrattuna mihinkään aiempaan baari-iltaan. 

Olin vähiten tälläytynyt, mutta iloisin ja onnellisin ikinä. Se oli se, mikä avasi kymmeniä keskusteluja ja kehuja. 

Tämä tekee ihmisestä kauniin

Ilta oli täysi kymppi ja menestys.  

Tässä sitä jälkikäteen miettii, miksi sitä luuli aiemmin, että pitää olla jotain erikoista ja erityisen upeaa kaikkine kuorineen ja feikkilisukkeineen, kun ainoa, mikä riittää on onnellisuus, aito hymy ja naurava suu. 

Ilta jäi mieleen yhtenä parhaista! Aion jatkossakin lähteä tällä asenteella ulos, enkä pyntätä tuntikaupalla ollakseni jotain muuta mitä oikeasti olen. Ihmiset erottavat aitouden ja se on se, mikä tekee sinusta kauniin. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja