Mainos

Seksikolumni: Mies, haluatko vietellä naisen? Lopeta lässytys välittömästi

Aina sanotaan, että kiltti mies pääsee maaliviivalle viimeisenä. Se on totta. Moni mies syyttää tästä taatusti nirsoja naisia, joille mikään ei riitä, mutta totuus on paljon monimutkaisempi.

Jokainen varmaan tietää lähipiiristään lukuisia tarinoita liittyen siihen, miten yli-innokkaat miehet ovat jääneet rannalle ruikuttamaan, kun ihastuksen kohde onkin päätynyt valitsemaan jonkun rentun. Moni tällainen yli-innokas, kiltti ja kohtelias herrasmies manaakin tällöin, ettei naisille riitä mikään. Eivät kukat, eivät ainakaan hempeät viestit, eikä edes kunnioitus... Naiset yksinkertaisesti haluavat jonkun kohtelemaan heitä huonosti. Vai haluavatko sittenkään?

Tunnistan toimintamallin niin omasta kuin ystävienikin elämästä, mutta syy ilmiön taustalla ei ole niin yksioikoinen kuin voisi kuvitella. Ei nainen välttämättä pidä miestä nössönä, jos tämä näyttää kiinnostuksensa ja vaikuttaa kunnon mieheltä. Itse asiassa luulen, että suurin osa naisista haluaisi rakastua juuri tällaiseen mieheen. Valitettavasti naisiin sisäänrakennettu huono itsetunto ei salli tällaista yleensä tapahtuvan.

Mistä siis on kyse? Olen joskus lukenut jostain, että huonolla itsetunnolla varustettu nainen ei yksinkertaisesti ymmärrä, miksi joku kiinnostuisi hänestä niin paljon ja niin nopeasti. Yhdet treffit ja lähettelet jo viestejä, joissa valittelet jo ikävääsi? Ei näin. Nainen miettii, että miehessä on pakko olla jotain pahasti vialla, jos tämä rakastuu noin nopeasti juuri häneen.

Sitä vastoin vaikeasti tavoitettavassa miehessä on potentiaalia ehjätä hauras itsetunto takaisin kokoon. Nainen haluaa tehdä kaikkensa, että tuo hieman etäinen mies rakastuisi juuri häneen, sillä sehän tarkoittaisi, että nainen olisi kaikista itsetunto-ongelmistaan huolimatta sittenkin ihan kelpo daami.

Ei kukaan nainen ilkeyttään näin käyttäydy. Vaikka itse tiedostan tämän käyttäytymismallin tarkalleen, alkaa minua silti väistämättä ihan fyysisestikin kuvottaa mies, joka lähettää lirkutteluviestejään liian nopeasti. Eihän hän voi millään edes tuntea minua vielä lässytysviestien vaatimalla tavalla! Silti toivoisin voivani vastata viesteihin samalla intensiteetillä. Eihän kellään maailmassa olisi parisuhteen muodostukseen liittyviä ongelmia, jos asiat sujuisivat niin helposti.

Ovela mies ottaisi tästä kaikesta tietysti oppia, ja hillitsisi itseään, vaikka mieli tekisi avautua heti kaikista tunteistaan. Suosittelen odottamaan.

Odota siihen asti, että nainen on tunteissaan samalla viivalla. Siihen asti viivyttele viesteihin vastaamisen kanssa, älä käytä ylisanoja tai sydämellisiä emojeita, älä tekstaa joka päivä – ainakaan ensimmäisenä. Kiteytettynä: anna naisen siis joutua pohtimaan, pidätkö hänestä.

Surullistahan se on, mutta tällä tavalla pääset varmemmin ihailemasi naisen kanssa petipuuhiin kuin läväyttämällä tunteesi heti julki. Kokeile, jos et usko.

Kaikesta tästä huolimatta on luonnollisesti pareja, jotka päätyvät yhteen, vaikka kumpikin heistä rakastuu sokeasti jo ennen ensimmäisiä treffejään. He ovat pareja, jotka pommittavat sosiaalisen median tilinsä täyteen yhteisselfieitä, ja saavat muut oksentamaan hieman suuhunsa.

He ovat pareja, jotka ovat yhteistuumin selättäneet psykologian, jolle muut eivät mahda mitään.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.