Seksikolumni: Haaveiletko seksistä työpaikalla? Tämä on paras hetki: "Mahdollisuus olla pois työpisteeltä ilman, että kukaan kyselee"

Onko seksi työpaikalla hyvä vai huono idea?

Nyt kun lomat on valtaosalta kansaa lusittu, on aika palata työpaikoille. Lukeudutko sinäkin heihin, jotka odottavat töiden alkua pienoinen seksuaalinen kutina seuranaan?

Et nimittäin ole yksin.

Useiden tutkimusten ja tilastojen mukaan aika moni meistä on ainakin ajatusten tasolla tehnyt taukohuoneessa muutakin kuin kahvitellut…

Hyvä vai huono idea?

Mutta onko työpaikkaseksi hyvä vai huono idea? Ja nyt en siis puhu työpaikkaromanssista, sillä se on ihan eri kategoriansa.

Tarkoitan ihan sitä itseään, eli että etsitään mahdollisimman syrjäinen wc, pysäytetään hissi kerrosten väliin, lukitaan neukkarin ovi huolella tai tutustutaan parkkihallin pimeimpään peräkulmaan. Eli kuten lukijoille nyt paljastuu, olen saattanut olla työpaikoillani aika pervo, ja hyvä tutkimaan eri kiinteistöjen tarjoamia mahdollisuuksia.

Mutta ne edut ja haitat?

Kiistaton etu on se, että yleensä on viitenä päivänä viikossa mahdollisuus panemiseen. Ja koska se on salaista ja tehdään jännissä paikoissa, sitä todellakin haluaa sen viisi päivää viikossa. Työmotivaatio paranee, sillä töihin on oikeasti kiva tulla, kun tietää, että siellä on joku, joka odottaa sinua himokkaasti. Väittäisin että työtehokin nousee, sillä jotta sinulle jää aikaa touhuta, on pakko tehdä työt ripeästi ja huolella heti alta pois.

Kiistaton haitta on se, että sitten jos/kun se seksisuhde loppuu, voi työnteko yhdessä olla kiusallista. Mutta ei aina, jos osapuolet ovat järkeviä aikuisia. Silloin suhde voi loppua ihan tyylikkäästi ja kaveruus jatkua entistä parempana. Sitten on se mahdollisuus, että suhteen loputtua toinen alkaa kertoilla, että “siltä sitten saa ja helpolla”. Tämä on ehkä tylyin ja pahin skenaario, mitä tästä minun mielestäni voisi seurata. Kokemusta ei ole, olen onnistunut valitsemaan panokaverini viisaasti.

"Lounastauko on päivän pisin mahdollisuus olla pois työpisteeltä"

Haitta, vai miksi sitä sanoisi, on se, että saatat kiintyä, ihastua ja rakastua. Eli työpaikkaseksi onkin jo jotain muuta. Tästä minulla on kokemusta. Ja vaikka ne riipaisevimmat kuukaudet, jolloin suhteemme sitten oli ohi (koska siihen oli tullut liikaa tunteita ja ne eivät sopineet kokonaiskuvioon), olivat todella rankat, en silti vaihtaisi pois tuota kokemusta.

Jo viikonloppuisin aloin ajatella maanantaita. Valitsin huolella vaatteet, ei mitään liian seksikästä tai provosoivaa, olimmehan kuitenkin töissä konservatiivisella alalla. Mutta sellaista, josta tiesin hänen pitävän, ja etenkin sellaiset, jotka oli helppo riisua. Tai ainakin siirtää näppärästi syrjään. Tuolloin olin sangen hyvässä kunnossa ja pysyin hoikkana, sillä lounastauko on päivän pisin mahdollisuus olla pois työpisteeltä ilman, että kukaan kyselee.

Ja ne työpäivät sitten. Päivän mittaan pikkutuhmia viestejä työpaikan pikaviestipalvelussa. Ihan vahingossa samaan aikaa kahvihuoneessa. Ahtaassa hississä sormet hivelevät reittäsi. Jos päädytte hissiin kahden, kiihkeä suudelma, joka kestää vaivaiset 7 sekuntia, sillä kerroksia on vain neljä.

Kun on kunnolla verrytellyt, voi käydä suoraan täyteen treeniin isoilla painoilla. Tämä totuus piti paikkansa myös tässä. Kun sitten vihdoinkin kummankin työpäivässä osui sopiva tauko kohdalle, niin seksi oli rajua, kiihkeää ja estotonta. Ja minua ei haitannut pätkääkään, että hän välillä laukesi muutaman survaisun jälkeen, sillä olin itsekin niin kiimassa, että sain välittömästi, kun hän vain työntyi sisääni. Ja ne harvat kerrat, jolloin sitten oli mahdollista pidempään sessioon ja vaatteiden kunnolla riisumiseen...

Luulen että tässä olisi kaikkiin seksisuhteisiin oiva resepti. Tarpeeksi pitkään härnäystä ja lämmittelyä, usein pikapanoja ja kunnon kiihkoa, jossa hiki ja muut eritteet roiskuvat.

Suosittelenko siis työpaikkaseksiä? Ehdottomasti, jos vain löydät kumppanin, joka sytyttää sinut ja johon luotat täysillä. Saatat löytää ihan uuden innon maanantaiaamujen yleensä vaikeisiin heräämisiin. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja