Seksikolumni: Haaveilen seksistä naisen kanssa – miksi sen toteuttaminen on niin vaikeaa?

Kuinkahan yleistä on, että ihan normaaliksi heteroksi itsensä tunteva tuntee vetoa samaan sukupuoleen?

Minulla on ollut nyt muutaman kuukauden ajan kasvava kiinnostus tietää, miltä tuntuisi koskettaa toista naista. Ja olla hänen kosketettavanaan. Osaisiko nainen olla hellempi, herkempi, ymmärtäisikö hän, mistä nainen haluaa tulla kosketetuksi ja mistä ei paremmin kuin mies?

Siis minulla on ollut aivan ihania miehiä elämässäni, ei kyse ole siitä. Nykyinen aviomieheni on erittäin hellä ja herkkä ja on jo oppinut, mistä tykkään. Mutta hänellä on vahvat, karheat miehen kädet. Ja hänen ihonsa on karvainen ja vartalonsa lihaksikas ja kiinteä.

Millaista olisi silittää pehmeää, sileää naisen ihoa? Kuljettaa sormenpäitä kevyesti kaulaa pitkin ilman, että aataminomena tulee tielle? Solisluiden päältä lähestyä hitaasti hänen rintojaan, suuria ja pehmeitä. Pyöritellä hitaasti koskettamatta heti nännejä, vain nähdä, että ne ovat jo kovat ja pystyssä, janoten kosketusta. Sitten lopulta pyöritellä kieltä nännin ympäri ja kuulla toisen naisen kiihtynyt hengitys.

Entä sitten kun hän koskettaisi minua? Kevyet ja silkkiset sormet uumallani, tutkien maamerkkejä ja vinkkejä, missä on sateenkaaren pää. Varovaiset sipaisut reidellä, lämmin hengitys navan alapuolella, kohta jo reiden sisäpinnalla. Ja taas kierrellen ja kaarrellen kiusaten, kunnes en enää kestä, vaan vedän hänen päänsä syliini.

Vaan miksi en ole toteuttanut tätä? Koska jännitän, pelkään. Ensinnäkin, mistä ihmeestä tämmöinen perheenäiti lähtee edes etsimään naisseuraa? Ja mistä tiedän että nainen on kiinnostunut naisista, eikä ole hetero? Niin kuin minäkin luulen olevani. Mutta unelmani ja fantasiani kertovat muuta.

Ja sitten toisekseen. Miten kertoisin asiasta miehelleni? Vai pitäisikö kertoa? En siis halua mitään kimppakivaa, en halua jakaa miestäni toisen naisen kanssa, siihen olen liian epävarma ja mustasukkainen. Ihan itselleni itsekkäästi haluaisin tämän naisen.

Ja kolmas, suurin este, pelko. Mitä jos se onkin niin ihanaa, että jään koukkuun, ja en enää haluakaan miestäni? Voiko ihmisen sukupuolinen suuntaus muuttua vielä näinkin vanhana?

Kamalasti kysymyksiä, ja vielä ei yhtään vastauksia.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja