Seksikolumni: Sinkut, näin saatte seksiä aina halutessanne!

Sinkkutyttö, miten ratkaiset seksinpuutteen elämässäsi? Vakipanolla tietysti.

Mitä tekee sinkkutyttö peniksen puutteessa? Menee ehkä baariin ja pokaa sieltä itselleen miehen yhdeksi yöksi. Aamulla mies katoaa ja seuraavana viikonloppuna mietitään taas, mistä saisi hetken läheisyyttä. Amatöörimoka.

Aina pitää ajatella pidemmällä tähtäimellä. On toki ihan ok iskeä baarista itselleen mies. Teknisesti seksi voi olla hyvääkin, vaikka kyseessä olisi kahden kännisen ihmisen ensimmäinen yhteinen kerta – ja usein se ihan oikeasti onkin. Meissä naisissa on vain sellainen pieni vika, että seksi tuntuu yleensä entistäkin paremmalta, jos mieheen on onnistuttu luomaan jonkinlainen yhteys. Voihan olla, että jos mies on erityisen kuuma ja karismaattinen tai jos miehen kanssa on ehditty jutustelemaan pidempiäkin aikoja pitkin iltaa, yhteys on jo onnistuttu luomaan ennen kuin yhteinen tie jatkuu makuuhuoneeseen. Jos mies on napattu mukaan taksijonosta, tilanne on taatusti toinen.

Suosittelen vahvasti seuraavaa: jos mies tuntuu yhtään järkevältä yhteisen yön jälkeen ja näyttääkin vielä siedettävältä, vaikka promillet ovat haihtuneet – ja erityisesti silloin, jos seksi tyydytti vaaditut tarpeet –, on aika miettiä uusintaa. Aamujärkytyksessä ("Pokasinko oikeasti noin kuuman miehen?"/"Päivänvalo, viholliseni!") ja krapulassa ensimmäinen asia mielessäsi tuskin kuitenkaan on seuraava kerta ja numerot saattavat jäädä vaihtamatta. Nykyaikana tämä ei onneksi ole mikään ongelma, ja jos miehestä ei kuulu, voit aivan hyvin olla itse se, joka laittaa viestiä toiveenaan, näin karkeasti sanoen, uusintapano. Tee heti ensimmäisessä viestissä selväksi se, että haluat seksiä, et papin aamenta. Tämähän ei silloin ole paha diili miehellekään, ja harva kieltäytyy tarjouksesta. Ottaa toki päähän, jos joutuu itse laittamaan viestiä, mutta mitäpä ei urbaani sinkkunainen seksin vuoksi tekisi?

Vakipano vs. yhden yön juttu -taistelussa vakipano yksinkertaisesti voittaa 6–0. Kerta kerran jälkeen yhdessä touhuilu muuttuu rennommaksi ja seksi paremmaksi. Miksi siis jättäisit tilaisuuden käyttämättä ja antaisit potentiaalisen vakipanon mennä menojaan? Yhden yön juttu ei vain voi vetää vertoja. Onhan yhden tutun seksikumppanin "käyttäminen" taatusti turvallisempaakin kuin joka viikko uuden miehen pokaaminen. Plussaa on myös se, ettet joudu montaa kertaa opastamaan aina uudelle ihmiselle, missä klitoriksesi sijaitsee ("Noin 20 senttiä vasemmalle, kiitos"). Miestäkin helpottaa, kun hän muutaman kerran jälkeen jo oppii, kuinka kovaa sinua saakaan repiä tukasta ja ei, et pidä siitä, että varpaitasi nuollaan.

Riskinä on vakipanoon ihastuminen, mutta pikkutykästyminen vain saa seksin tuntumaan entistäkin paremmalta. Järki kannattaa pitää päässä ja muistaa, että on ihan normaalia luulla pitävänsä ihmisestä, jonka kanssa harrastaa seksiä kerta toisensa perään. Oleellista on kuitenkin olla säikäyttämättä miestä näillä harhaisilla tunteilla. Ja vaikka ihanteellisinta olisi, että vakipanoja olisi parikin, on sekin ihan normaalia, että yksi on aina ylitse muiden, eikä seksi muiden kanssa yksinkertaisesti tunnu ihan yhtä mahtavalta.

On hyvä muistaa, että vakipano ei suinkaan tarkoita samaa kuin friends with benefits -suhde, jossa paneskelun pohjalla on vielä ystävyyskin. Se se vasta onkin riskipeliä, sillä tällainen vehtailu muistuttaa entistä enemmän jo parisuhdetta. Mutta siitä lisää myöhemmin...

Lue myös:

    Uusimmat