Seksiä kolmen naisen kanssa päivässä – ex-urheilija puuhaili härskisti: "Yksi tyttö ulos talosta juuri ennen kuin seuraava tuli"

Englannin maajoukkueessa rugby union -urallaan pelannut Danny Cipriani kertoo mässäilleensä seksillä jopa kolmen eri naisen kanssa päivässä.

Brittimedia on julkaissut paloja Ciprianin Who Am I? omaelämäkerrasta, jonka on määrä ilmestyä 14. syyskuuta. Rudby union -pelaaja eli uransa huipulla vilkasta elämää.

– Ei ollut epätavallista, että makasin kolmen eri naisen kanssa päivässä, Cipriani, 35, kertoo teoksessa.

Cipriani valottaa, että hänen kiikarissaan olivat erityisesti naimisissa olleet naiset, koska he pitivät todennäköisimmin kiihkeät tapaamiset salassa. Muuten naiset olivat miehen mukaan "kaikkia pornotähdistä näyttelijöihin ja tyttöihin, joita tapasin kahviloissa". 

Oven käydessä paikoin kuin saluunassa Ciprianin piti olla tarkkana. Hän luonnehtii olleensa ajoituksellisesti "hyvin kurinalainen" ja hoitaneensa "yhden tytön ulos talosta juuri ajoissa ennen kuin seuraava tuli".

Vaikka Ciprianilla oli sanojensa mukaan hauskaa, onnellinen hän ei kuitenkaan pohjimmiltaan ollut.

– Olen luultavasti maannut monien naisten kanssa, joiden kanssa ei olisi pitänyt. En kuitenkaan tiennyt, miten vain olla naisen kanssa. Tiesin, miten saan heidät luokseni.

Myös Ciprianin tapailut näyttelijä Lindsey Lohanin ja malli Katie Pricen kanssa on dokumentoitu. Cipriani luonnehtii Lohania "hyvin suloiseksi" ja selvittää, ettei mennyt Pricen kanssa ulos mutta harrasti tämän kanssa seksiä.

Malli Kelly Brookin kanssa aikoinaan seurustellut Cipriani pitää nykyisin yhtä vaimonsa Victorian kanssa. Viime vuonna toistaiseksi viimeiset ottelunsa tahkonnut Cipriani pelasi urallaan 16 ottelua Englannin rugby union -maajoukkueessa.

Lue myös:

    Uusimmat