Courtney, 22, kesytti pelimiehen – kertoo nyt, mikseivät kumppanin menneet seksihurjastelut vaivaa mieltä: "Se on taito, jota aiemmin tapailemillani miehillä ei ollut"

Miten pyydän lisää seksiä parisuhteessa? 1:07
Katso myös: Miten parisuhteessa voi pyytää lisää seksiä?

22-vuotias Courtney uskoo, että aviomiehen vilkas seksielämä ennen parisuhdetta on vain hyväksi heidän suhteelleen.

Aiemmin kerroimme fitness-guruksi tituleeratusta Chloe Madeleysta, 33, joka paljasti, ettei koe oloaan uhatuksi, vaikka hänen aviomiehensä, rugby-tähti James Haskell, on ennen nykyistä suhdettaan harrastanut seksiä satojen naisten kanssa. Chloe kertoi uskovansa, että Jamesin vauhdikas menneisyys on vain hyväksi.

– Jamesilla oli hyvin tapahtumarikas elämä ennen kuin tapasimme, mutta minä hyödyn siitä, että hän on hyvin kokenut – joten olen sujut sen kanssa, Chloe kertoi The Sunille.

Nyt The Sun on haastatellut myös 22-vuotiasta Courtney Hargreavesia, joka niin ikään uskoo, että hänen aviomiehensä aiemmat seksiseikkailut ovat vain ja ainoastaan hyvä juttu parisuhteelle.

"Seksi ei ole koskaan tylsää"

Englantilainen Courtney kertoo haastattelussa, että hänen miehensä, Elliotin, 23, "maaginen luku" on ainakin 126, mutta se ei vaimoa haittaa.

Elliotilla on ollut lyhyitä seksi-ilotteluja 18 vuoden iästä lähtien, mutta nyt vilkas pelimies on onnellisesti naimisissa Courtneyn kanssa, ja parilla on kaksi lasta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kynsiteknikkona työskentelevä Courtney kokee, että Elliotin kokemuksesta on hyötyä parin makuuhuoneessa.

– Elliotin rikkaan kokemuksen myötä seksi ei ole koskaan tylsää, hän kehuu.

"Villin miehen voi kesyttää"

Courtney onkin samaa mieltä Chloe Madeleyn kanssa.

– Olen Chloen kanssa samaa mieltä siitä, että villin miehen voi kesyttää, ja hyödyt ovat valtavat.

Ennen kuin Courtney tapasi Elliotin huhtikuussa 2017, hänellä itsellään oli ollut vain yksi puolen vuoden suhde ja kolme lyhyempää heilastelua. Aluksi Courtney ei lämmennytkään Elliotille tavatessaan tämän yökerhon jonossa.

– Kaikki tiesivät hänen maineestaan. Kuulin, että hän harvoin meni yksin kotiin, ja että hän oli maannut satojen naisten kanssa.

Koska pelimiehen tapailu ei kiinnostanut, Courtney käski miehen painua tiehensä. Hän oli päättänyt, ettei olisi yksi nainen muiden joukossa.

"Sängyssä todella itsevarma"

Kolme kuukautta vierähti, ja pari törmäsi toiseensa jälleen. Tuolloin Courtney suostui lähtemään miehen luokse vakaana aikomuksenaan pysytellä kaverilinjalla. Pari päätyi kuitenkin sänkyyn.

– Hän oli sängyssä todella itsevarma, Courtney paljastaa.

Miehen puhelin puolestaan piippasi tekstiviestejä kavereilta, jotka halusivat kuulla viimeisimmästä valloituksesta. Courtney ajatteli, että Elliot häätäisi hänet tiehensä, mutta mies pyysikin tätä jäämään aamupalalle.

– Hän avautui, ja tunnusti, että oli harvoin lähtenyt kotiin yöksi täytettyään 18. Arvostin hänen rehellisyyttään, ja myönsin, että olin hyvin kokematon häneen verrattuna.

Courtneya huoletti, että Elliot menettäisi kiinnostuksensa, kun hän ymmärtäisi naisen puutteelliset seksitaidot, mutta Elliot ei hätkähtänyt. Pariskunta alkoi seurustella.

– Sen ensimmäisen yön jälkeen en vain koskaan lähtenyt.

"Hän tietää, kuinka tuottaa nautintoa naiselle"

Elliotin baarijuoksut vaihtuivat koti-iltoihin. 

– Hän tietää paljon seksistä, ja se tekee seksistä seikkailun minulle, Courtney kehuu.

Ero entisiin seksikumppaneihin on selvä.

– Hän tietää, kuinka tuottaa nautintoa naiselle, se on taito, jota aiemmin tapailemillani miehillä ei ollut, Courtney murjaisee.

Courtney kertoo, että osa ystävistä on uskonut Elliotin vain hyväksikäyttävän häntä, toiset uskoivat miehen kyllästyvän Courtneyn kokemattomuuteen. Näin ei ole käynyt.

– Minäkin olin huolissani. Yli sadan naisen kanssa maanneen mieheen luottamisen opettelu ei ole ollut helppoa.

Nainen kuitenkin päätti, ettei suhde kaatuisi luottamusongelmiin. Jo puolen vuoden päästä Courtney oli raskaana. Isaac on nyt kaksivuotias. Alaya puolestaan syntyi alkuvuodesta 2020. Pari meni naimisiin heinäkuussa.

"Minä olen se, joka on hyötynyt"

Courtney uskookin, ettei ketään tulisi tuomita tämän seksihistorian vuoksi.

– Minä olen se, joka on hyötynyt Elliotin villeistä ajoista.

Courtney uskoo, että ilman pelimiesvaihetta Elliot ei olisi nyt niin omistautunut aviomies ja isä.

– Hän sai sen kaiken pois systeemistään.

Pari harrastaa seksiä kolmesti viikossa, ja käy yhdessä treffeillä. Yhteistä aikaa on.

– Katsoin naistenmiehen imagon taakse, ja näin isän ja aviomiehen, joka Elliot halusi olla.

"Ei luotettava mittari"

The Sunin haastattelema seksiasiantuntija Alix Fox huomauttaa, että on helppoa tuntea olonsa epävarmaksi, jos kumppanin menneisyys on täynnä intohimoisia suhteita. Ex-seksikumppanien näkeminen "harjoituksena", jotka ovat auttaneet kehittämään niitä mahtavia ominaisuuksia, joita nyt pääsee itse hyödyntämään, voi auttaa hillitsemään epävarmuuden tunteita.

– Niiden ihmisten lukumäärä, joiden kanssa joku on maannut, ei oikeastaan ole luotettava mittari päättelemään, onko hän vai eikö hän ole hyvä rakastaja, Fox muistuttaa.

– Kuitenkin joissain tapauksessa, kuten Elliotin tapauksessa, kumppani  on voinut käyttää rikasta seksuaalista historiaansa tapana oppia, kasvaa ja aidosti tulla paremmaksi sängyssä.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit tai lisää aiheesta seksi ja parisuhde.

Lähde: The Sun

Lue myös:

    Uusimmat