Seksi todellakin myy! Vähäpukeisen miehen tulkinta hittibiisistä jää taka-alalle piukan takamuksen vuoksi

Mies, joka laulaa Adelen Hello-kappaletta antaumuksella pelkät piukat alushousut yllään, ei voi olla muuta kuin jättimenestys. Vai kuinka?

Adelen sydäntä sykähdyttävä Hello-kappale on koskettanut ihmisiä ympäri maailman ja poikinut monenmoisia parodioita ja versiointeja.

Herra Bryan Hawnin versio kuitenkin taitaa vetää hyvin pitkän korren.

Singaporen turisideolla hitusen liian piukeisiin uimahousuihin pukeutunut mies tulkitsee antaumuksella playbackina Hello-kappaletta. Lauluääni jää kuitenkin taka-alalle lähikuvien puskiessa verkkokalvolle. Video on muutoinkin hulvaton, sillä erosta ylitsepääsemisestä laulava mies ruokkii Singaporessa apinoita, makoilee rannalla, ratsastaa elefantilla – ja vaihtelee alusvaatteita.

Hawnin pakarat ovat saaneet monet katsojat ottamaan yhteyttä mieheen: miten tuollaisen takamuksen voi saada? Ja siinä se juju taisi tullakin.

San Franciscosta kotoisin oleva Bryan Hawn on ammatiltaan personal trainer ja fitnessmalli. Herra Bryan on aiemminkin julkaissut parodioita erilaisista hittikappaleista – joissa niissäkin hänen takamuksensa on pääosassa.

Miehen tärkein tavoite on myydä fitness-elämäntapaa, kirjoja ja kalentereita.

– Toivon, että ihmiset inspiroituvat. Mutta tärkeintä on, että tuon ihmisille iloa, saan heidät nauramaan, ja osoitan, että mikä tahansa on mahdollista jos vain seuraat sydäntäsi etkä luovu unelmistasi, mies veistelee.

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Youtube-video on ollut jo tovin aikaa julkaistuna, mutta se sai hervottoman suosion Kenneth Tanin julkaistua sen Facebookissa.

Lähde: tnp.sg

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja