Mainos

Sekava mies hakkasi ohikulkijoita nyrkein Helsingin keskustassa

Aggressiivisesti ja sekavasti käyttäytynyt mies pahoinpiteli viime yönä tuntemattomia ohikulkijoita nyrkein Helsingin ydinkeskustassa.

Eräs silminnäkijä kertoi poliisille olleensa kävelemässä Aleksanterinkatua, kun hän oli huomannut miehen juoksevan Stockmannin suunnasta ja lyövän vastaantulijoita. Myös silminnäkijä sai mieheltä kovan nyrkiniskun kaulaansa.

Lyöjä jatkoi tämän jälkeen juoksemistaan, jolloin toinen mies yritti pysäyttää hänet. Sekava mies iski myös tätä miestä nyrkillä kasvoihin.

Tässä vaiheessa ravintola Raffaellon järjestyksenvalvojat ottivat lyöjän kiinni ravintolan edustalla. Lyöjän käytös oli niin aggressiivista, että järjestyksenvalvojat joutuivat laittamaan tälle käsiraudat. Lyöjä yritti potkaista yhtä järjestyksenvalvojaa kasvoihin, mutta ei osunut kunnolla.

Poliisipartion tullessa paikalle lyöjän käytös jatkui hyvin sekavana ja hän uhkasi väkivallalla myös poliiseja. Kuljetuksen aikana lyöjä jatkoi uhkauksiaan poliisipartiota kohtaan. 20-vuotias mies toimitettiin poliisin tiloihin rikoksesta epäiltynä.

Asiaa tutkitaan mm. pahoinpitelynä, järjestystä ylläpitävän henkilön vastustamisena ja virkamiehen vastustamisena. Osa asianomistajista poistui paikalta, ennen kuin poliisipartio sai otettua heidän henkilötietonsa.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.