Perhe piti Corona-teemabileet 1-vuotiaalle: "Mikään karanteeni ei estä meitä juhlimasta"

Amerikkalainen Abbey järjesti lapselleen Corona-teemabileet. Osallistujilla oli olutmerkin logoa kantavat paidat, ja kakkukin oli saanut osansa Corona-teemasta!

Abbey Furlong ei antanut koronan estää poikansa yksivuotissynttäreitä. Perhe päätti ottaa ankeasta koronakaranteenista kaiken irti ja järjestikin lapselle Corona-teemabileet, kertoo 7News.

Amerikkalaisen Devinin juhlissa perheenjäsenillä oli Corona-olutmerkin logolla varustetut paidat; sama logo löytyi lapsen kakusta.

– Nämä voivat olla pienimmät koskaan järjestämäni juhlat, mutta ne ovat ehdottomasti ikimuistoisimmat. Mikään karanteeni ei estä meitä juhlimasta, Abbey kuvaili julkaisemiensa kuvien ohessa.

"Alkuperäinen suunnitelma ei ollut pitää kalja-teemajuhlia yksivuotiaalle"

Cafe mom -sivuston haastattelussa Abbey tunnusti, että korona pani suunnitelmat uusiksi. Oikeasti huhtikuun 2020 alussa pidetyistä yksivuotisjuhlista piti tulla vintage-sirkusteemaiset. Abbey rakastaa suunnitella juhlia.

– Alkuperäinen suunnitelma ei ollut pitää kalja-teemajuhlia yksivuotiaalle, hän nauraa.

– Panen paljon aikaa ja vaivaa tehdäkseni tapahtumista täydellisiä. Kuolin vähän, kun minun piti perua juhlat, Abbey kuvaa.

Kaikesta huolimatta hän päätti, että jonkinlaiset juhlat Devinin kunniaksi on saatava.

– Kun elämä tarjoilee pelkkää limeä, työnnä ne olueeseesi, Abbey vitsailee.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Ymmärsi juhlien myötä jotakin tärkeää

Osa juhliin sopivista koristeista Abbeylla oli jo kotona. Kakku ja paidat tilattiin tuttavilta.

Kun Abbey sitten jakoi bilekuvat Facebookissa, niistä tuli pian suosittuja; otoksia on jaettu yli 30 000 kertaa. Abbey vitsaileekin, että hänen pienimmistä juhlistaan tuli lopulta suurimmat.

Juhlat maksoivat alle satasen, ja Abbey kertoo kokemuksen myötä ymmärtäneensä, ettei juhlien aina tarvitse olla mahtipontisia.

– Perhe on tärkein. Olemme kotona, olemme turvassa, meillä on toisemme. Vain sillä on nyt oikeasti väliä. Kuka tietää, mitä tulevaisuus tuo, meidän täytyy nyt ottaa askel taaksepäin ja arvostaa tätä hetkeä.

Lue myös:

    Uusimmat