Seikkailuohjelma Myyrä on lähtenyt vauhdilla käyntiin – nämä kilpailijat ovat enää jäljellä!

MTV:n uutuussarja Myyrä on lähtenyt vauhdilla käyntiin! Ota selvää, ketkä 11 kilpailijasta ovat vielä mukana sarjassa.

Myyrä on Roope Salmisenjuontama seikkailuohjelma, jossa 11 suomalaista kilpailijaa ratkoo joukon kimurantteja tehtäviä, jotka vaativat älyä, rohkeutta ja fyysistä kestävyyttä. Yksi kilpailijoista on kuitenkin myyrä, joka koittaa sabotoida tehtävien onnistumista. Lue sarjasta lisää täältä!

Ohjelman neljäs jakso nähdään MTV3-kanavalla lauantaina 19.1. klo 19.30. Illan jaksossa enää kahdeksan suomalaista kilpailee koko ohjelman voitosta – mutta yksi heistä on myyrä!

Tutustu sarjan kilpailijoihin!

Lotta, 22, Turku

Kisan nuorimmainen Lotta, 22, on pirteä turkulainen, jolta ei positiivisuutta puutu. Lotta on myös äärimmäisen kilpailuhenkinen ihminen. Vapaa-aikanaan alun perin Raumalta lähtöisin oleva Lotta pyöräilee, lenkkeilee ja käy kuntosalilla. Lotta kertoo oppineensa elämänarvonsa ja sosiaaliset taitonsa äidiltään. Hän haluaa aina kunnioittaa muita olemalla rehellinen.

Olli, 51, Vantaa

Olli, 51, on porukan huumorintajuinen ”McGyver” Vantaalta. Ollin intohimona on purjelautailu ja hänen muita lajejaan ovat muun muassa jääkiekko, golf, laskettelu, kuntosali sekä tennis. Olli kertoo kammoavansa korkeita paikkoja sekä tiikerihaita. Suoraselkäinen Olli ei paljoa valehtele, mutta hän myöntää kuitenkin taipuvansa tarvittaessa pieneen totuuden värittämiseen, mutta vain jos tilanne sitä jostain syystä sattuisi todella vaatimaan. 

Pietari, 30, Helsinki

Kilpailuhenkisempää helsinkiläistä kuin Pietari, 30, saa etsiä. Pietari pitää itseään kovana pelaajana, ja hän harrastaakin monipuolisesti liikuntaa. Paljon matkustanut Pietari on omien sanojensa mukaan kaikin puolin ”jämpti mutta sopivasti ärsyttävä kaveri”. Stressaavissa tilanteissa Pietari ei pelkää pyytää apua muilta, jos apua on vain tarjolla.

Tuija, 29, Espoo

Tuija, 29, on sinnikäs espoolainen, jonka vahva kilpailuvietti ei anna hänen luovuttaa kummallisimpienkaan esteiden edessä. Limingasta lähtöisin oleva Tuija sanoo isänsä kasvattaneen hänestä seikkailijaa jo pienestä pitäen. Tuija oppii uusia asioita nopeasti ja hänen vahvuutensa ovat organisointikyvyssä ja loogisessa päättelyssä. Heikkoudekseen Tuija mainitsee huonon suuntavaiston.

Katriina, 29, Helsinki

Helsingissä asuva Katriina, 29, on tottunut stressaaviin tilanteisiin, eivätkä hänen hermonsa siksi tutise kovankaan paikan tullen. Katriina kertoo olevansa joukkuepelaaja, joka on aina valmis kokeilemaan uusia asioita. Matkailun lisäksi Katriina suhtautuu intohimoisesti pyöräilyyn ja palapelien kokoamiseen. Yhdeksi suurimmista saavutuksistaan Katriina mainitsee maratonin juoksemisen. 

Juho, 38, Porvoo

Juho, 38, on lähes sadassa eri maassa vieraillut porvoolainen. Hän kuvailee itseään rohkeaksi seikkailijaksi, jolle matkustelu on elinehto. Juhon tavoitteena onkin, ei enempää eikä vähempää, vierailla kaikissa maailman valtioissa. Juho väittää, että hänellä ei ole minkäänlaisia pelkoja, sillä hän on jo kerinnyt nähdä ja kokea elämässään jo paljon erilaisia asioita. Inhokkilistalle päätyy kuitenkin yksi asia, josta hän ei pidä, ja se on piimä.

Irene 43, Helsinki

Räväkkä helsinkiläinen Irene, 43, haaveilee vaeltavansa yli 4000 kilometriä pitkän reitin Meksikon rajalta aina Kanadaan saakka. Omien unelmien toteuttaminen on Irenelle tärkeää, ja hän onkin jo muun muassa kävellyt tunnetun Santiago de Compostela -vaelluksen Espanjassa. Vaeltamisen lisäksi Irene nauttii vuorikiipeilystä sekä sukeltamisesta. Kolmen tyttären aikuiseksi kasvattaminen on Irenelle yksi hänen suurimmista saavutuksistaan.

Pentti, 65, Inkoo

Pentti, 65, on menevä seikkailija Inkoosta. Tämä aktiivielämään hurahtanut mies on purjehtinut kahdesti yli Atlantin, käynyt pari kertaa Everestin perusleirissä yli 5000 metrin korkeudessa, kiivennyt Kilimanjaron huipulle sekä tehnyt lukuisia muita vuoristovaelluksia ja vaativia purjehduksia. Aikanaan hän on myös palvellut YK:n rauhanturvaajana sota-alueella. Pentti kuvailee itseään huumorintajuiseksi ja nokkelaksi seikkailijaksi, jonka intohimona on itsensä ylittäminen.

Myyrä MTV3-kanavalla lauantaisin klo 19.30.

Lue myös:

    Uusimmat