Lentoemäntänä työskentelevä Katriina, 29, nähdään uutuusohjelmassa: "Osaan lukea tyyppejä"

Lentoemäntänä toimiva Katriina on yksi MTV3-kanavan uuden Myyrä-ohjelman kilpailijoista.

29-vuotias Katriina nähdään tammikuussa alkavassa uutuusohjelma Myyrässä. Ammatiltaan hän on lentoemäntä. Katriina kertoo odottavansa koitosta innolla.

– Olen tullut tänne kokemaan ihan superhienoja kokemuksia ja seikkailuja – ja sen lisäksi tietenkin rahapotti kiinnostaa, Katriina viittaa kilpailun pääpalkintoon, jota kerrytetään jokaisessa jaksossa – onnistuneesti tai vähemmän onnistuneesti.

Lentoemäntä kertoo olevansa valmistunut siihen, että ohjelman myötä hän saattaa joutua hyvinkin kiperiin tilanteisiin sekä henkisten että fyysisten haasteiden saralla.

– Olen ihan valmis tekemään kaikkea extremeä ja siistiä – ja voittamaan pelkoja, Katriina toteaa.

"Minua ei ehkä ole niin helppo lukea"

Myyrä-ohjelmassa 11 kilpailijaa yrittää ryhmänä kasvattaa palkintopottia suuremmaksi suorittamalla erilaisia tehtäviä. Yksi kilpailijoista on kuitenkin tuotannon palkkaama myyrä, joka yrittää sabotoida kilpailua. Se, joka on kauimpana myyrän henkilöllisyyden paljastumisesta, tippuu pelistä.

– Osaan lukea tyyppejä, mutta minua ei ehkä ole niin helppo lukea, joten uskon, että olen suht vahvoilla. Todellakin tulen voittamaan tämän kisan, Katriina toteaa itsevarmasti.

Myyrä starttaa MTV3-kanavalla 1.1.2019 klo 19.30!

Lue myös:

    Uusimmat