Helsinkiläinen Irene uuden Myyrä-ohjelman haasteista: "Vaatii aika paljon keskittymistä ja muiden ihmisten lukemista"

Irene, 43, on mukana MTV3-kanavan Myyrä-uutusohjelmassa.

Uudessa Myyrä-ohjelmassa yhtenä kilpailijoista nähdään räväkkä helsinkiläinen Irene, 43, joka suhtautuu hyvin vakavasti ainoaan tavoitteeseen, joka hänellä on kilpailun suhteen. 

– Aion voittaa koko tämän pelin. Olen tosi kova urheilemaan, kiipeilemään, seikkailemaan ja jokainen tehtävä, mikä eteeni tulee, on minulle haaste.

"Olen ihan älyttömän innoissani"

Myyrä-ohjelmassa 11 kilpailijaa yrittää ryhmänä kasvattaa palkintopottia suuremmaksi suorittamalla erilaisia tehtäviä. Yksi kilpailijoista on kuitenkin tuotannon palkkaama myyrä, joka yrittää sabotoida kilpailua. Se, joka on kauimpana myyrän henkilöllisyyden paljastumisesta, tippuu pelistä. Irene ei malta odottaa ohjelman starttia.

– Olen ihan älyttömän innoissani. En ole koskaan käynyt Etelä-Amerikassa ja nyt pääsen sinne huimiin seikkailuihin, Irene toteaa innoissaan.

Irene tiedostaa hyvin sekä vahvuutensa että heikkoutensa pelissä.

– Suurin haaste tässä pelissä minulle tulee olemaan strategia. Tiedän, että olen fyysinen ihminen ja se puoli on kunnossa, mutta se, miten jujutan näitä muita ihmisiä, vaatii aika paljon keskittymistä ja muiden ihmisten lukemista. Toivottavasti kaikki menee hyvin, Irene huokaa.

Myyrä starttaa MTV3-kanavalla 1.1.2019 klo 19.30!

Lue myös:

    Uusimmat