"Joku teistä vetää tällä hetkellä elämänsä roolia" – tässä ovat Myyrä-finalistit!

Myyrä-ohjelman finalistit ovat selvinneet.

Uutuusohjelma Myyrä on edennyt siihen pisteeseen, että ohjelman finalistit ovat selvinneet. Finaalikolmikko paljastui, kun Lotta lähetettiin kotiin.

– Lotta olen erittäin pahoillani, kisasi päättyy tähän, juontaja Roope Salminen huokaisi.

– Joku teistä vetää tällä hetkellä elämänsä roolia, Salminen totesi mystisesti.

Tuija oli erityisen läheisissä väleissä Lotan kanssa, joka lähetettiin viimeiseksi kotiin. Uutinen Lotan lähdöstä oli kova paikka Tuijalle.

– En ollut hirveän valmistautunut siihen, että näen Lotan kohdalla punaisen ruudun. Tavallaan se oli niin ristiriitainen ja hämmentävä hetki, koska tavallaan tiesin, että jee, minä olen finaalissa, Tuija suri.

Tässä ovat Myyrä-kilpailun finalistit:

Olli, 51, Vantaa

Olli, 51, on porukan huumorintajuinen ”McGyver” Vantaalta. Ollin intohimona on purjelautailu ja hänen muita lajejaan ovat muun muassa jääkiekko, golf, laskettelu, kuntosali sekä tennis. Olli kertoo kammoavansa korkeita paikkoja sekä tiikerihaita. Suoraselkäinen Olli ei paljoa valehtele, mutta hän myöntää kuitenkin taipuvansa tarvittaessa pieneen totuuden värittämiseen, mutta vain jos tilanne sitä jostain syystä sattuisi todella vaatimaan. 

Pietari, 30, Helsinki

Kilpailuhenkisempää helsinkiläistä kuin Pietari, 30, saa etsiä. Pietari pitää itseään kovana pelaajana, ja hän harrastaakin monipuolisesti liikuntaa. Paljon matkustanut Pietari on omien sanojensa mukaan kaikin puolin ”jämpti mutta sopivasti ärsyttävä kaveri”. Stressaavissa tilanteissa Pietari ei pelkää pyytää apua muilta, jos apua on vain tarjolla.

Tuija, 29, Espoo

Tuija, 29, on sinnikäs espoolainen, jonka vahva kilpailuvietti ei anna hänen luovuttaa kummallisimpienkaan esteiden edessä. Limingasta lähtöisin oleva Tuija sanoo isänsä kasvattaneen hänestä seikkailijaa jo pienestä pitäen. Tuija oppii uusia asioita nopeasti ja hänen vahvuutensa ovat organisointikyvyssä ja loogisessa päättelyssä. Heikkoudekseen Tuija mainitsee huonon suuntavaiston.

Lauantaina 2.3. klo 19.30 nähdään Myyrän finaali, jossa kaikki kilpailijat ovat paikalla. Jaksossa Myyrä ja kisan voittaja paljastetaan jo jakson alkupuolella, ja kilpailijat ja katsojat tulevat näkemään kaikki Myyrän tekemät sabotoinnit kauden ajalta

Myyrä MTV3-kanavalla lauantaisin klo 19.30.

Lue myös:

    Uusimmat