Turkulainen Lotta, 22, osallistuu uutuusohjelma Myyrään: "Minun on pakko voittaa"

Tutustu Lottaan! 0:39

Uutuusohjelma Myyrän kilpailijana nähdään turkulainen Lotta.

22-vuotias Lotta on yksi uutuusohjelma Myyrän osallistujista. Seikkailuohjelma Myyrässä 11 kilpailijaa suorittaa erilaisia fyysistä kestävyyttä, paineensietokykyä ja älyllisiä taitoja vaativia tehtäviä. Yksi kilpailijoista on kuitenkin myyrä, jonka tehtävänä on sabotoida tehtävien onnistumista. Sarjassa nähdään toinen toistaan hurjempia stuntteja.

MTV Uutisten haastattelussa kilpailuun osallistuva Lotta kertoo, ettei hänellä ole aiempaa kokemusta vastaavien tehtävien suorittamisesta. Hurjat temput mietityttivät ohjelman aikana turkulaiskilpailijaa.

– Muutaman stuntin kohdalla oli pakko miettiä, että onko tämä oikeasti tämän arvoista, Lotta kertoo.

Myyrä kuvataan Meksikon upeissa maisemissa. Lotta tunnustaa, ettei ole koskaan matkustanut yhtä kauas Suomesta.

– Olen kiertänyt paljon Euroopassa. En hirveästi välitä istua lentokoneessa, niin pienet välimatkat ilman vaihtoja sopivat minulle. 

Vahvuuksina itsenäisyys ja selviytymistaidot

Haastattelussa Lotta kertoo, että hän on hyvin kilpailuhenkinen.

– Olimme poikaystäväni kanssa pelaamassa tennistä ihan muuten vaan ja ajateltiin, että otetaan nyt ihan kunnon kisa. Siitä pelaamisesta ei sitten oikein tullutkaan mitään ja sanoin ettemme voi pelata, kun kaikki keskittymiseni menee siihen, että minun on pakko voittaa.

Lotta pohtii, että hänen itsenäisyytensä ja selviytymistaitonsa ovat hänen vahvuutensa kilpailussa. Hän on sitä mieltä, että myös rehellisyydellä pärjää pitkälle. Nuoresta iästään huolimatta hän on matkustanut paljon itsekseen, mikä on tehnyt hänestä neuvokkaan.

Edelliskesänä Lotta oli menossa Kroatiaan serkkunsa kanssa. He matkustivat Helsingin keskustasta lentokentälle junalla, ja perillä hän huomasi, että käsilaukku oli jäänyt junaan. 

– Minulla oli kaikki siinä laukussa. Sanoin serkulle, että sinä lähdet nyt, ja tulen jollain perässä. Löysin laukun, otin uuden lennon ja lähdin Saksan kautta Kroatiaan, Lotta kertoo.

– Olen aina sanonut, että minulle sattuu tuollaisia asioita, jotka tekevät reissuistani vähän extremejä, mutta kuitenkin aina selviää. Kaikki aina sanovat, että tuntuu, että selviän mistä vain.

Myyrä alkaa MTV3-kanavalla tiistaina 1.1.2019 klo 19.30.

Lue myös:

    Uusimmat