Sebastien Ogierilta räikeä rike hädän hetkellä – Toyotan suomalaispomokin tunnusti: "Ei kai siinä ole mitään kiistämistä"

Toyota-pomo Kaj Lindström tunnusti Sebastien Ogierin sääntörikkomuksen: "Ei mitään kiistämistä" 1:32
Toyota-pomo Kaj Lindström tunnusti Sebastien Ogierin sääntörikkomuksen: "Ei mitään kiistämistä."

Toyotan tähtikuski Sebastien Ogier koki valtavan takaiskun Kreikan MM-rallin lauantaipäivän päätöspätkällä. Lisää on todennäköisesti luvassa. 

MAINOS

MM-ralli yksinoikeudella
MTV Katsomossa!

Portugalin MM-ralli 9.-12.5.
To: Testi-ek klo 10 ja EK1 klo 20.45 alkaen
Pe: EK:t 2-9 klo 9.50 alkaen
La: EK:t 10-18 klo 9.50 alkaen
Su: EK:t 19-22 klo 8.50 alkaen

Kaikki suorat ajolähetykset MTV Maxilla ja MTV Katsomossa kaudella 2024.

Ogier hajotti autonsa vasemman takakulman pelätyllä Eleftherohorin erikoiskokeella (video alla). Samalla ranskalainen putosi kärkipaikalta neljänneksi. 

Samassa rytäkässä Ogier näytti ilmiselvästi rikkovan sääntöjä. Hän lähti liikkeelle ennen kuin hänen tai kartturinsa turvavyöt olivat kunnolla kiinni. Tästä voi seurata vielä aikasakko, kuten hänelle kävi Kroatiassa viime huhtikuussa. 

– Ei kai siinä ole mitään kiistämistä. Selkeästi hän siellä ajeli sillä lailla, Toyotan tallipomo Kaj Lindsröm myönsi MTV Urheilulle huoltoparkissa. 

Juttu jatkuu videon alla. 

Hurjaa draamaa! Sebastien Ogier hajotti autonsa kärkipaikalta 1:56
Hurjaa draamaa! Sebastien Ogier hajotti autonsa kärkipaikalta.

Toyotan Kalle Rovanperä nousi Ogierin ongelmien myötä rallin kärkeen yli kahden minuutin marginaalilla. Vain ihme voi viedä suomalaiselta voiton sunnuntain, kun ajetaan kisan kolme viimeistä ek:ta. 

– Kalle oli ehkä nyt se fiksuin, joka ajoi silloin kovaa, kun näytti, että sinne voi mennä. Sitten hän osasi oikeissa kohdissa säästellä kalustoa. Todella vahva suoritus taas kerran. Hän ansaitsee olla keulilla, Lindström kehui. 

Ralli jatkuu sunnuntaina kello 8.19

Lue myös:

    MM-rallivideot