Sebastian Vettel happamana Lewis Hamiltonin tarjoaman nöyryytyksen jälkeen: "Yllättikö se sinut?"

Unkarin F1-kisassa kuudenneksi sijoittuneen Sebastian Vettelin mukaan Ferrarin vauhti riittää tällä hetkellä taistelemaan korkeintaan viidennestä sijasta.

Vettel kärsi Unkarissa varikkokäynnillään ruuhkasta, joka pudotti hänet kuudenneksi. Tasaista nousua tehnyt saksalainen kävi loppupuolella viidentenä, mutta joutui lopulta antautumaan Red Bullin Alexander Albonia vastaan.

Ferrarin vauhti ei riittänyt viikonloppuna haastamaan myöskään vahvasti Mercedeksen vanhaa autoa kopioinutta Racing Pointia. Kisassa Lewis Hamilton ajoi Ferrarit kierroksella kiinni.

Vettel oli kisan jälkeen turhautunut, kun häneltä kysyttiin Sky Italian haastattelussa, yllättikö Mercedeksen vauhti muihin verrattuna.

– Ei. Yllättikö se sinut? Vettel kysyi takaisin.

– Oli selvää jo ennen kisaa, että hän ajaa meidät kierroksella kiinni. Ei se siis mikään yllätys ollut.

Unkarissa ratakierros on sarjan lyhyimmästä päästä, mikä helpottaa toki muiden kiinni ajamista. Ferrari kärsi Itävallassa moottoritehojen puutteesta, mutta ongelmia oli myös kovaa downforcea vaativalla Hungaroringin radalla.

– Palasimme taas normaaliin. Itävallan ensimmäinen kisa oli toinen ääripää, ja toista kisaa ei koskaan tullut, joten tässä sitä ollaan.

– Tämä oli ehkä sitä, millä sijoilla voimme tulla maaliin: viidentenä tai kuudentena, muttei varmaankaan sen ylempänä, Vettel tuskaili.

Lue myös:

    Uusimmat