"Se on saanut minut tuntemaan, että en ole tarpeeksi kaunis" – 9-vuotias tyttö kirjoitti Disneylle kirjeen, jossa toivoo seuraavaan prinsessaan yhtä muutosta

4:05
Milja on työkseen juhlaprinsessa. Mitä työ pitää sisällään, katso video!

Brittityttö kirjoitti Disneylle kirjeen, sillä hän haluaa muuttaa asioita. Hän ei halua, että kukaan muu pieni tyttö luulee, etteivät he ole kauniita silmälasien takia. Aiheesta uutisoi Metro.

Disney-animaatiot prinsessoineen ovat olleet osa 9-vuotiaan Lowri Mooren lapsuutta, mutta yhtä asiaa tyttö on usein pohtinut. Miksi kenelläkään prinsessoista ei ole silmälaseja?

Lowri on itse käyttänyt silmälaseja jo yksivuotiaasta lähtien. Hänen mukaansa ei olekaan reilua, ettei niitä löydy yhdeltäkään prinsessalta.

Nuorempana se sai Lowrin nimittäin tuntemaan, ettei hän ollut tarpeeksi kaunis. Prinsessaleikkejä tyttö leikki sisariensa kanssa aina ilman laseja, vaikka se tarkoitti sitä, ettei hän nähnyt eteensä.

Nyt 9-vuotias brittityttö on kuitenkin päättänyt tehdä asialle jotakin. Hän on kirjoittanut kirjeen The Walt Disney Companyn toimitusjohtaja Robert Igerille kysyäkseen, mikseivät useammat animaatiohahmot näytä samalta kuin hän.

Kirjeessään Lowri pohtii, miksi Disneyn animaatioissa vain "nörtit" käyttävät silmälaseja, mutta prinsessat eivät.

– Halusin kirjoittaa kirjeen muuttaakseni asioita. En halua, että muut tytöt ajattelevat samalla tavalla, kuin minä ajattelin. Olen nyt tarpeeksi vanha tietämään, että olen kaunis laseilla, mutta olen pahoillani niiden nuorempien tyttöjen puolesta, jotka eivät välttämättä tajua sitä vielä, Lowri sanoo.


Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Tammikuun puolessa välissä kirjoitettuun kirjeeseen Lowri odottaa edelleen vastausta.

Näin Lowri kirjoitti Disneylle

"Hyvä Roger Iger,

Minun nimeni on Lowri, ja olen yhdeksän vuotta vanha. Olen käyttänyt silmälaseja siitä asti, kun olin vauva.

Olen kasvanut katsoen Disney-prinsessoja, ja olen aina ihaillut heitä ja ajatellut, että he ovat kauniita. Valitettavasti kukaan heistä ei ole käyttänyt silmälaseja, ja se on saanut minut tuntemaan, että en ole tarpeeksi kaunis.

Joten toivon, että ymmärrät ja toivon, että teet Disney-prinsessan, jolla on silmälasit. Uskon, että on olemassa paljon pieniä tyttöjä, jotka käyttävät laseja ja en halua, että heistä tuntuu samalta kuin minusta tuntui. Valitettavasti suurinta osaa hahmoista, jotka käyttävät laseja, kutsutaan nörteiksi ja minusta se ei ole reilua.

Uskon, että luomalla prinsessa, joka käyttää laseja ja jota ei kutsuta nörtiksi, voitaisiin auttaa ihmisiä tietämään, että he ovat kauniita kaikesta huolimatta."

Lähteet: Metro, Mirror

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja