Lapsettomat aikuiset pilasivat perheen huvipuistokokemuksen: "Suuri määrä lapsia käännytettiin pois, koska joukko aikuisia..."

0:43

Aikuiset Disney-fanit etuilivat Ashleyn viisivuotiasta poikaa Disney Worldissa. Nyt Ashley uskoo, että nuoret aikuiset pilaavat huvipuiston.

Video: Disney-prinsessaksi pukeutunut mies auttoi poliisiauton irti lumihangesta!

"Rakkaat lapsivapaat milleniaalit: te pilaatte Disney Worldin".

Näin alkaa Ashleyn blogiteksti, joka herättää taatusti tunteita.

Aikuiset etuilivat lasta jonossa

Idea tekstiin syntyi, kun Ashley oli lapsensa kanssa Walt Disney Worldissa.

– Viisivuotiaani on odottanut ikuisuuden tätä päivää, ja hänen pieni sydämensä täyttyy ilosta, kun kävelemme porttien läpi ja näemme ensimmäisen vilauksen Tuhkimon linnasta, Ashley kuvasi kirjoituksessaan tammikuussa 2018.

Saapuessaan puistoon perhe huomasi Nalle Puhin, joka on Ashleyn pojan suosikki. He päättivät ottaa kuvan hahmon kanssa.

– Täysin yllättäen kolme nuorta aikuista, joilla on Mikki Hiiri -pannat, puskee lapseni pois tieltään, jotta he pääsevät ensin Puhin luo. Luitte oikein. Kolme aikuista tunsi, että on hyväksyttävää etuilla lasta, jotta he saisivat kuvan lastenohjelmasta tuttuun asuun pukeutuneen ihmisen kanssa, Ashley kuvailee.

"Askartelupöydässä olevat olivat kaikki yli 20-vuotiaita..."

Myöhemmin perhe jonotti askartelupöytään, johon jonottaminen kesti kauan. Lopulta Ashley sanoi pojalleen, että heidän kannattaisi jatkaa matkaa.

– Ai niin, mainitsinko, että askartelupöydässä olevat olivat kaikki yli 20-vuotiaita? Suuri määrä lapsia käännytettiin pois väriliitujen luota, koska joukko aikuisia halusi värittää kuvaa Aku Ankasta, Ashley sanoo.

– Tällaiset tilanteet toistuivat uudestaan ja uudestaan matkallamme Disney Worldiin tänä syksynä, ja siksi olen täällä julistamassa virallisesti: lapsettomat milleniaalit, te pilaatte Disney Worldin.

Ei halua syyllistää lapsettomuudesta

Ashley kertoo tuntevansa myös syyllisyyttä valituksestaan.

– Kyllä minä ymmärrän. Kun ottaa huomioon, mitä kaikkea maailmassa tapahtuu, että tämä on todellinen "ensimmäisen maailman ongelma". Byhyy, minulla on varaa viedä lapseni superkalliille lomalle, hän kuvaa.

Ashley rakastaa Disney Worldia ja tunnustaa, että menisi sinne itsekin toisinaan, vaikka hänellä ei olisi lapsia.

– Tuen valintaasi, jos haluat päästä pakoon jokailtaisesta juustomakaronilaatikosta ja siitä, että astut Lego-palikoiden päälle paljain jaloin.

Toivoo huomaavaisuutta aikuisilta

Ashleyn mukaan lienee kuitenkin selvää, että Disney World on suunniteltu nimenomaan lapsille.

– Se, että se on niin lapsikeskeinen paikka, on yksi niistä syistä, miksi rakastuin siihen. Ihmiset, jotka työskentelevät siellä, tekevät kaikkensa, jotta lapsesi kokemus olisi mahtava, Ashley kuvailee.

– Niin paljon kuin itsekin rakastan Disneyn taikaa, tiedän, että minun on aika astua taka-alalle ja antaa lapsille (ei vain omalleni vaan kaikille) heidän vuoronsa (nauttia).

Kun Ashley näkee aikuisia etuilemassa jonossa, hän kertoo voivansa vain huokailla.

– Nuoret aikuiset, tämä on Amerikka. En voi estää teitä hankkimasta Disney World -annosta, ja vaikka voisinkin, en haluaisi. Pyydän vain, että hengität syvään ja asetat käyttäytymisesi oikeaan kontekstiin.

"Sinä kuvailet töykeitä ja ajattelemattomia ihmisiä, et milleniaaleja"

Teksti on herättänyt ääniä sekä puolesta että vastaan.

– Olen lapseton milleniaali ja luen jatkuvasti artikkeleita, joissa sukupolveani kritisoidaan. Ensiksikin milleniaalit ovat hyvin laaja ikäryhmä. Minun ja serkkuni, joka on 12 vuotta nuorempi ja edelleen opiskelee, välillä on suuri ero. Sinä kuvailet töykeitä ja ajattelemattomia ihmisiä, et milleniaaleja, nimimerkki Kim sanoo ja huomauttaa, ettei hän ystävineen koskaan käyttäytyisi kuvatulla tavalla.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja