Valtteri Bottas voi näpäyttää tuntuvasti Lewis Hamiltonia – ”Se olisi kova paikka hänelle”

Tänä viikonloppuna Silverstonen radalla kotiyleisöllä on yksi suuri suosikki. Lewis Hamilton, Mercedes. MM-sarjaa johtava Hamilton jahtaa jo kuudetta voittoaan kotikisassaan. Koko suosikkiasetelma tuo samalla herkullisen sauman toiselle Mercedes-kuljettajalle Valtteri Bottakselle.

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Iso-Britannian GP suorana 12.-14.7.
La: 3. harjoitukset klo 12.55, aika-ajot klo 15.55, ennakkotunnelmat klo 15.00
Su: Iso-Britannian GP klo 16.05, ennakkotunnelmat klo 15.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Viikonloppuun tultaessa Hamilton johtaa MM-sarjaa 31 pisteen erolla ennen Bottasta. Edellisessä kisassa Itävallassa Bottas onnistui kaventamaan eroa, kun hän oli kolmas ja Hamilton jäi viidenneksi.

– Tämä ja muutamat seuraavat kisat ovat todella tärkeässä roolissa minulle – eron kaventamisen kannalta, Bottas myönsi Autosportille.

Englannissa Hamilton saa ymmärrettävästi hurjasti tukea kotiyleisöltä. Bottaksen silmissä asetelmasta kumpuaa kuitenkin todella herkullinen sauma.

– Olen varma, että hän haluaa onnistua täällä hyvin. Minun kannalta tärkeää on se, että saisin onnistumisen jo lauantaina. Sunnuntaina voitto olisi todella erityinen juttu ja se olisi varmasti kova paikka hänelle, Bottas myhäilee, viitaten Hamiltoniin.

– Tuo on mainio motivaatiolähde, Bottas sanoi mahdollisuudesta, jossa hän nappaisi Britannian GP:n voiton Hamiltonin nokan edestä.

Lue myös:

    Uusimmat