Valtteri Bottas ei piilotellut tunnetta Lewis Hamiltonin kotiyleisön hiljentämisestä: ”Mä olen nyt jahtaaja – en päästä ketään ohi”

Valtteri Bottas sai makean lisäpotkun loppukaudelle kukistettuaan Mercedeksen Lewis Hamiltonin tämän kotiradalla Silvestonessa ajetussa aika-ajossa. Suomalaisella on selvä suunnitelma sunnuntaille.

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Iso-Britannian GP suorana 12.-14.7.
Su: Iso-Britannian GP klo 16.05, ennakkotunnelmat klo 15.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Bottas vei kauden neljännen paalupaikan nimiinsä vain kuuden tuhannesosan marginaalilla. Brittiyleisö odotti Hamiltonilta jo kuudetta paalupaikkaa kotiradallaan, mutta tallikaveri Bottaksen isku vaimensi lauantain juhlia.

– Kyllä se tuntuu hyvältä. Täällä on Lewis ollut tosi vahva yleensä. Häntä on vaikea ollut päihittää, ja hänellä on tietenkin huikea supportti kotiyleisöltä, niin tämä on ihan hyvä tilanne nyt, Bottas virnistää C Moren haastattelussa.

Sunnuntaina radalla nähdään varmasti sisuuntunut Hamilton, joten Bottas joutuu lähtövalojen sammuttua hurjan haasteen eteen. MM-taistelussa Hamilton on tällä hetkellä 31 pisteen johdossa, joten hän tuskin antaa kotiradallaan yhtään periksi.

– No ei varmasti anna, koska kuitenkin mestaruudesta taistellaan. Mutta mä olen nyt jahtaajan asemassa pistetilanteessa, niin en mä kyllä päästä ketään ohi, Bottas sanoo itsevarmasti.

Hamiltonin ohella rata on kotirata myös Mercedes-tallille, sillä saksalaisyhtiön F1-tehdas sijaitsee vain alle vartin ajomatkan päässä Silverstonen alueesta.

Lue myös:

    Uusimmat