Scarlet vietti yli 4000 päivää sijaiskodeissa – pääsee viimein jouluksi omaan kotiin: "Meillä oli vaikeuksia pidätellä kyyneleitä"

Scarlet, 17, odotti omaa kotia 11 vuotta. Nyt hän pääsee jouluksi kotiin!

Scarlet, 17, pääsee jouluksi kotiin. Hän on odottanut omaa kotia yli 4000 päivää.

Sijaiskodissa jo vauvana

Scarlet adoptoitiin uuteen perheeseen marraskuussa 2018. Hän on ollut perhehoitokodeissa vauvaiästä asti ja odottanut pysyvää kotia jo 11 vuotta.

– Se oli hyvin tunteikasta. Minulla ja hänellä oli vaikeuksia pidätellä kyyneleitämme. Kun hän sanoi, että tämä olisi hänen ensimmäinen virallinen juhlapyhänsä oikean perheen kanssa ja ettei hän ollut koskaan kokenut sellaista, se todella repi minut rikki, uusi äiti Patty kertoi Good Morning America -ohjelmassa.

Luulivat haluavansa adoptoida pikkulapsen, mutta sitten kaikki muuttui

Patty oli miehensä Miken kanssa keskustellut adoptoinnista ja päättänyt lopulta edetä idean kanssa. He tapasivat adoptio-ohjelman työntekijät toukokuussa 2018.

– Halusimme nuoren lapsen, ehkä 6–10-vuotiaan. Niin me ajattelimme mennessämme sinne, ja sitten pääsimme sinne ja kaikki vain muuttui, Patty sanoi.

Hän ja Mike kuitenkin Scarletin. He pitivät heti toisistaan.

– Sanoin aviomiehelleni "tässä tytössä on jotain, minä todella pidän hänestä". Mieheni sanoi "minulla on sellainen tunne, (että) meidän täytyy adoptoida hänet", Patty kuvailee ensitapaamista.

Scarlet kutsui toisella tapaamiskerralla Mikeä ja Pattya ”suosikki-ihmisikseen”.

Scarlet on kokenut paljon elämänsä aikana

Pattyn mukaan Scarlet on voimakkain ihminen, jonka hän tuntee: tyttö on selvinnyt paljosta, mutta säilyttänyt iloisen asenteensa.

– En halua kertoa yksityiskohtia siitä, mitä hän on kokenut, mutta se on jotakin sellaista, mitä yhdenkään lapsen ei pitäisi koskaan kokea.

Jos video ei näu, katso se täällä.

"Koen olevani erityinen ja että kuulun tänne ikuisesti"

Scarlet on melkein adoptoitu kahdesti, mutta perheet muuttivat mielensä. Nyt hän on viimein kotona.

– Koen olevani erityinen ja että kuulun tänne ikuisesti. Juhlapyhät merkitsevät niin paljon enemmän, kun olen pysyvän perheeni kanssa, Scarlet kommentoi.

Superkoskettava video: Äitipuoli sai lahjaksi adoptiopaperit!

1:31

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja