Mainos

Sävyttävä päivävoide, joka tasoittaa ryppyjä

Helppokäyttöinen ja sävyttävä päivävoide on nopea ratkaisu ihon raikastamiseen. NIVEA Q10PLUS Anti-Wrinkle Tinted Day Care antaa energiaa iholle, tasoittaa ja sävyttää.

Iän myötä ihon väri muuttuu epätasaisemmaksi. Siksi suosittuun NIVEA Q10PLUS -tuoteperheeseen lanseerataan sävyttävä päivävoide. Siinä yhdistyvät muista NIVEA Q10PLUS -voiteista tuttu tehokas ubikinonin ihoa energisoiva vaikutus sekä ihon väriä raikastava sävytys.

Energiaa iholle

Ubikinoni eli Q10-koentsyymi on elimistön oma energia-aine, joka on solujen uusiutumisen elinehto. Se on vitamiinin kaltainen aine, jota on luonnostaan ihmisen kaikissa soluissa. Solut muuttavat ravinnosta saatavan energian kehon polttoaineeksi ubikinonin avulla. Elimistön oma ubikinonin tuotanto vähenee merkittävästi jo 20 ikävuoden jälkeen.Energiantuotannon lisäksi ubikinoni on tehokas antioksidantti. Se ehkäisee vapaiden radikaalien aiheuttamaa solujen hapettumista ja korjaa niiden aiheuttamia vaurioita. Iholla se ehkäisee ja pienentää ikääntymisen aiheuttamia ryppyjä ja veltostumista.

Kaunis sävy helposti

NIVEA Q10PLUS Anti-Wrinkle Tinted Day Care -päivävoiteen väripigmentti mukautuu erilaisiin ihosävyihin. Voide antaa kasvoille nopeasti luonnollisen sävyn. Voiteen UVB-suojakerroin 15 ja tehostettu UVA-suoja ehkäisevät auringon aiheuttamia ikääntymisen merkkejä.

NIVEA Q10PLUS Anti-Wrinkle Tinted Day Care on pakattu kätevään tuubiin ja siinä on mieto, raikas tuoksu. Voiteen koostumus on kevyt ja sopii monelle iholle.

Artikkelin tarjoaa:

Artikkelin tarjoaa:

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.