Savonlinnassa kadonneen Anni Törnin taposta epäiltyä miestä vaaditaan vangittavaksi – "Ei voi sanoa, että olisi poliisin tuttu"

Savonlinnassa viikonloppuna kadonneen 29-vuotiaan Anni Törnin taposta epäiltyä vaaditaan tänään vangittavaksi, kertoo tapauksen tutkinnanjohtaja Sami Asikainen.

Video: Savonlinna järkyttyi 29-vuotiaan Anni Törnin surmasta

Poliisin mukaan eilisen illan ja tämän aamun aikana henkirikostutkinnassa on selvinnyt uutta tietoa, mutta Asikainen ei kerro niitä julkisuuteen.

– Paljonkin on selvinnyt, mutta tutkinta on nyt sellaisessa herkässä vaiheessa, että ei tiedoteta.

Poliisi etsii Törnin ruumista epäillyn kertomasta paikasta sekä johtolankojensa perusteella. Asikainen kertoo, että toistaiseksi ruumista ei ole löytynyt.

Epäiltyä vaaditaan tänään vangittavaksi

Asikaisen mukaan Törnin taposta epäiltyä savonlinnalaista miestä vaaditaan tänään vangittavaksi.

– Aamupäivän aikana teen vaatimuksen käräjäoikeuteen, tutkinnanjohtaja Asikainen kertoo.

Mies on aiemmin puhuttelussa myöntänyt poliisille myötävaikuttaneensa Törnin kuolemaan. Hän myös on kertonut piilottaneensa Törnin ruumiin.

"Ei poliisin tuttu"

Poliisi tutkii nyt tapausta rikosnimikkeellä tappo. Tutkinnanjohtaja Asikaisen mukaan teosta epäillyllä miehellä ei ole merkittävää aiempaa rikoshistoriaa.

– Ei voi sanoa, että olisi poliisin tuttu, Asikainen kommentoi.

Poliisi ei suostu kommentoimaan vielä, onko se tehnyt kotietsintää epäillyn asuntoon. Asikainen ei myöskään ota kantaa, tunsivatko epäilty ja uhri toisensa.

Lue myös:

    Uusimmat