29-vuotiaan Anni Törnin ruumis edelleen kateissa – MTV Uutiset listasi, mitä tapauksesta tiedetään

Savonlinnassa viime viikonloppuna kadonneen Anni Törnin katoamiseen liittyvä henkirikostutkinta on edelleen kesken. Poliisi on ollut vaitonainen ruumiin etsinnöistä ja tutkinnan edistymisestä. MTV Uutiset kokosi tiedot, jotka tähän mennessä tapauksesta tiedetään.

Video: Savonlinna järkyttyi 29-vuotiaan Anni Törnin surmasta

29-vuotias mikkeliläinen Anni Törni katosi Savonlinnassa viime viikonloppuna lauantain ja sunnuntain välisenä yönä.

Poliisi tiedotti eilen, että katoamisessa epäillään henkirikosta, ja rikosnimikkeenä on tappo.

Poliisi on pidättänyt yhden savonlinnalaismiehen epäiltynä teosta. Mies on poliisin mukaan alustavassa puhuttelussa myöntänyt myötävaikuttaneensa Törnin kuolemaan.

Epäilty piilottanut ruumiin

Törnin ruumista ei ole löytynyt etsinnöistä huolimatta. Poliisin pidättämä epäilty on kertonut poliisille piilottaneensa naisen ruumiin. Poliisin mukaan etsintäaluetta on saatu rajattua epäillyn kertoman pohjalta sekä johtolankojen perusteella.

Poliisi ei ole julkisuuteen kertonut, mistä se etsii ruumista. Poliisi pyysi eilen sivullisilta apua etsinnöissä, mutta sanoi, että ruumis voi olla maalla tai vedessä.

Ystävien kanssa lauantaina

Törnin veli julkaisi katoamisilmoituksen Facebookissa. Ilmoituksen mukaan Törn olisi ollut lauantaina viettämässä iltaa Kellarpellon kaupunginosassa Kalliotiellä ystävänsä kodissa. 

MTV Uutiset vieraili Kellarpellon kaupunginosassa keskiviikkona, mutta siellä ohikulkijat eivät tuntuneet tietävän tapahtuneesta mitään. 

Lue myös:

    Uusimmat