Miksi Anni Törnin taposta epäilty ei paljasta ruumiin kätköpaikkaa? Asianajaja: "Päämieheni katuu ja myötävaikuttaa tutkimuksiin"

Käräjäoikeus vangitsi Anni Törnin taposta epäillyn miehen 0:50

Mikkeliläisen Anni Törnin, 29, taposta epäiltynä tänään vangittu savonlinnalaismies katuu tekoaan, kertoo miehen puolustusasianajaja MTV Uutisille.

Video käräjäoikeudesta: Savonlinnalaismiehen vangitsemisistunnossa oli tiukat turvatoimet.

Etelä-Savon käräjäoikeus vangitsi tänään 32-vuotiaan savonlinnalaismiehen todennäköisin syin epäiltynä viime viikonloppuna kadonneen Anni Törnin taposta.

MTV Uutisten tietojen mukaan epäilty oli Törnin miesystävä. Poliisi ei ole vahvistanut tietoa.

"Päämieheni katuu"

Miehen puolustusasianajaja Pirjo Mäkelä kertoo, että tutkinnallisista syistä hän ei voi juuri kommentoida tapausta. Hän kuitenkin välittää päämiehensä terveiset.

– Päämieheni katuu tapahtumia ja on myötävaikuttanut ja myötävaikuttaa poliisin tutkintoihin, Mäkelä kertoo.

Epäilty on myöntänyt poliisille Törnin kuolleen hänen toimintansa seurauksena. Lisäksi mies on kertonut piilottaneensa naisen ruumiin ja maininnut oman versionsa piilotuspaikasta.

Miksi epäilty ei kerro kätköpaikkaa poliisille?

Poliisi ei ole kuitenkaan vielä löytänyt ruumista. Tänään poliisin tutkinnanjohtaja Sami Asikainen kertoi MTV Uutisille, että etsintäaluetta laajennetaan Savonlinnan ulkopuolelle.

Aiemmin poliisi pyysi sivullisilta havaintoja sekä maalta että vedestä.

Asianajaja Mäkelä ei kommentoi, miten hänen päämiehensä on myötävaikuttanut poliisin tutkimuksiin. Hän ei myöskään ota kantaa, miksi epäilty ei ole kertonut poliisille, missä ruumis on.

– Asiat selviävät sitten myöhemmässä vaiheessa, Mäkelä kertoo.

Lue myös:

    Uusimmat