Mainos

Mihin surmatun Annin ruumis on piilotettu? Viimeisen havainnon on tehnyt miesystävä – poliisi vaikenee täysin etsinnöistä

0:30

Etelä-Savossa Savonlinnassa poliisi etsii aktiivisesti naisen ruumista. Mikkeliläinen 29-vuotias Anni Törn katosi kaupungissa viime viikonloppuna.

Katso video: Savonlinna järkyttyi 29-vuotiaan Annin surmasta.

Törn oli viettämässä lauantai-iltaa Savonlinnan Kellarpellon asuinalueella Kalliotiellä. Poliisin tutkinnajohtaja Sami Asikaisen mukaan hän suuntasi Kalliotieltä miesystävänsä kanssa Savonlinnan keskustassa Tulliportinkadulla sijaitsevaan asuntoon.

Viimeinen havainto Törnistä on lauantain ja sunnuntain väliseltä yöltä, jolloin nainen katosi. Asikaisen mukaan havainnon teki Törnin miesystävä.

Poliisi vaatii epäiltyä vangittavaksi

Poliisi pidätti eilen savonlinnalaisen miehen epäiltynä Törnin taposta. Mies myönsi poliisikuulusteluissa myötävaikuttaneensa Törnin kuolemaan ja piilottaneensa tämän ruumiin.

Poliisi ei kommentoi, tunsivatko epäilty ja uhri toisensa.

Tänään iltapäivällä käräjäoikeudesta vahvistettiin, että poliisi vaatii mieshenkilöä vangittavaksi todennäköisin syin epäiltynä Törnin taposta. Vangitsemisoikeudenkäynti on huomenna kello 11.

Tapauksen tutkinnanjohtaja Asikainen kertoi aiemmin MTV Uutisille, että miehellä ei ole aiempaa rikostaustaa.

MTV Uutisten tietojen mukaan taposta epäilty asuu Tulliportinkadulla. MTV Uutisten kuvaaja taltioi kotietsintää suorittavan poliisin epäillyn asunnolla. Tutkinnanjohtaja Asikainen ei ota kantaa, onko poliisi suorittanut kotietsintää epäillyn kotona tai autossa.

Epäillyn kuulustelut jatkuvat

Tapauksen tutkinnanjohtaja Sami Asikaisen mukaan poliisin on kuulustellut epäiltyä tänään. Hän ei kerro, mitä poliisi on saanut kuulusteluissa selville.

Aiemmin epäilty kertoi poliisille piilottaneensa ruumiin. Poliisi on etsinyt ruumista epäillyn kertomasta paikasta ja omien johtolankojensa pohjalta, mutta vielä ruumista ei ole löytynyt.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja