Anni Törnin taposta epäilty mies kertoi viimein ruumiin olinpaikan – "Henkilöllisyys vahvistuu oikeuslääkäriltä"

0:50

Poliisi kertoi hieman ennen kahdeksaa perjantai-iltana, että Savonlinnassa viime viikonloppuna kadonneen Anni Törnin ruumis löydettiin maastosta.

Maastosta löytyi tänään noin kolmekymppinen naishenkilö, jonka poliisi uskoo vahvasti olevan Anni Törn.

– Henkilöllisyys vahvistuu oikeuslääkäriltä, mutta meidän näkemyksen mukaan ruumis on melko varmasti Anni Törn.

Tutkinnanjohtaja Sami Asikainen kertoo MTV Uutisille, että Törnin taposta epäillyn 32-vuotiaan savonlinnalaismiehen antama tieto johti Törnin ruumiin jäljille.

Kuulusteluiden edetessä epäilty suostui kertomaan poliisille paikan, johon hän oli piilottanut Törnin ruumiin. Asikainen ei ota kantaa siihen, antoiko epäilty aiemmin väärää tietoa poliisille.

"Palaset ovat kohdillaan"

Taposta epäilty mies vangittiin aiemmin perjantaina Etelä-Savon käräjäoikeudessa. Vangitsemisoikeudenkäynti käytiin tutkinnanjohtajan pyynnöstä suljetuin ovin. MTV Uutisten tietojen mukaan taposta epäilty henkilö oli Anni Törnin miesystävä.

Asikainen kertoo, että poliisilla on nyt melko hyvä käsitys Törnin katoamiseen johtaneiden tapahtumien kulusta. Vaikka tutkinnan hektisin vaihe on ohi, se saattaa silti kestää vielä viikkoja.

– Palaset ovat kodillaan. Pääosa asiasta alkaa olla selvää, mutta yksityiskohtia vielä selvitellään.

"Tärkeintä on, että omaiset saavat rauhan"

Rikoksesta epäilty on antanut poliisille oman versionsa tapahtuneesta. Poliisi vielä jatkaa epäillyn kuulustelua tapauksen tiimoilta.

– Oikeuslääkäri tulee ottamaan kantaa siihen, mikä aiheutti Törnin kuoleman. Tätä peilataan poliisin tietämiin seikkoihin ja kuulusteluissa esiin tulleisiin asioihin. Näistä teemme omat johtopäätöksemme ja jatkamme kuulusteluja.

Asikainen toteaa, että tutkinnassa alkaa nyt rauhallisempi vaihe.

– Tärkeintä on, että omaiset saavat rauhan eikä heidän tarvitse enää miettiä tätä. 

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja