Saulista eronnut Adam Lambert huomioi fanejaan

Perjantaina Hollywoodista saatiin sokkiuutinen, kun amerikkalaissivusto uutisoi Adam Lambertin ja Sauli Koskisen eronneen.

Amerikkalainen South Florida Gay News –sivusto julkaisi perjantaina haastattelun, jossa Adam Lambert kertoi parin erosta. Lambertin mukaan ero johtui pitkälti pariskunnan kiireisistä aikatauluista.

– Olen ollut kiireinen ja matkustanut paljon. Hän (Sauli) on kiireinen, koska hän kuvaa ohjelmaansa Suomen televisioon. Joten me päätimme lähteä eri teille, Lambert kertoo.

Vielä pari viikkoa sitten pari nähtiin yhdessä Suomessa, kun Adam Lambert konsertoi Helsingissä. Keikalla laulaja myös omisti kappaleen Saulille.

Perjantai-iltana Adam Lambert lisäsi mystisen twiitin, jolla laulaja mitä ilmeisemmin osoitti kunnioitusta erouutisesta huolestuneille faneilleen:

– Rakastan teitä kaikkia!:) Adamtwiittasi.

MTV3.fi ei ole tavoittanut Sauli Koskista kommentoimaan eroa. Parhaillaan Sauli viettä aikaa Big Bearin lomakeskuksessa Kaliforniassa. Sauli on lisännyt Instagram-palveluun kuvan hänestä ja paikalla mukana olevasta Suomen Big Brother 2010 -voittaja Niko Nousiaisesta.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat