Sattuman kauppaa! Nainen istui tuntemattoman miehen viereen lennolla – nyt takana jo kolmen vuoden parisuhde

9:56

Rakkautta voi todellakin olla ilmassa tuikitavallisella lentomatkalla. Sen todistaa tämän pariskunnan tarina.

Yllä olevalla videolla pohditaan, onko rakkaus tiedettä vai tunnetta.

Syyskuussa 2015 lennolla Lontoosta Tel Aviviin Adaya Cohen, 24, istahti 27-vuotiaan Michael Hoffmanin viereen – tosin parin välillä istui matkustaja. Ennestään toisilleen tuntematon pari päätyi juttelemaan koko lentomatkan ajan, kertoo muun muassa Metro.

Viisi tuntia myöhemmin pari meni eri teilleen.

– Minusta tuntui, että tulimme todella hyvin juttuun, ja olin hieman pettynyt, kun hän ei pyytänyt numeroani ennen kuin laskeuduimme, Adaya muistelee.

Michael ei kuitenkaan saanut tapaamaansa naista mielestään. joten mies etsi tämän Facebookista ja pyysi treffeille. Adaya vastasi myöntävästi välittömästi.

Toisiinsa rakastunut pari on ollut nyt yhdessä kolme vuotta ja asuu Lontoossa.

Sekaannus istumapaikoista

Parin tapaamiseen liittyi pieni sekaannus. Koneessa matkusti myös Adayan veli, joka istui käytävän toisella puolella ikkunapaikalla. Myös Adaya oli luullut omaavansa ikkunapaikan, jonka vuoksi hän tiedusteli asiaa siinä jo istuvalta Michaelilta. Kävi kuitenkin ilmi, että Adayalla oli käytäväpaikka.

Pari ryhtyi tämän jälkeen jutustelemaan niin kiihkeästi, että heidän välissään istunut naispuolinen matkustaja tarjoutui vaihtamaan paikkaa Adayan kanssa. Aluksi hän kieltäytyi, mutta toisella kerralla hän suostui tarjoukseen.

– Tuntui kuin meillä olisi paljon yhteistä. Tuntui kuin olisin tuntenut hänet pidempään kuin viisi tuntia. Keskustelu vain soljui.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Michael ei kuitenkaan halunnut laittaa vasta tapaamaansa naista kiusalliseen tilanteeseen, eikä pyytänyt tämän numeroa. Hän katui sitä kuitenkin välittömästi, ja laittoi Facebook-viestiä. Loppu on historiaa.

Tavatessaan kumpikin opiskeli Israelissa, mutta eri kaupungeissa. Kaksi vuotta etäsuhdettä ylläpitänyt pari muutti lopulta Lontooseen yhdessä ja on oiva osoitus siitä, että rakkaus voi yllättää, kun sitä vähiten odottaa.

Ei niin harvinaista kuin luulit

Vaikka lennolla tapaaminen ja rakastuminen voi kuulostaa harvinaiselta, hiljattaisen kyselyn tulokset paljastivat, että jopa yksi ihminen 50:stä on löytänyt pysyvän rakkauden lennon aikana. Tämä tarkoittaa jopa kahta uutta pariskuntaa yhdellä lennolla.

Lennolla rakastuminen nousi aiemmin tänä vuonna kuumaksi puheenaiheeksi, kun erään pariskunnan uskomaton kohtaaminen raportoitiin Twitterissä. Parin yksityisestä hetkestä twiittaillut Rosey pyysi tapausta kuitenkin myöhemmin anteeksi.

Lähteet: Metro, Daily Mail

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja