Mainos

Sato häätää prostituoidut tiloistaan

45 minuuttia -ohjelman viime viikon juttu on johtanut toimiin vuokranantajan toimesta. Poliisin selvitys thaihierontapaikkojen toiminnasta valmistuu perjantaina.

Sato-konserni tahtoo eroon liiketilassaan toimivasta thaihieromalaitoksesta Helsingin Kalliossa. Sato on irtisanonut seksiä myyneen hieromalaitoksen vuokrasopimuksen.

- Irtisanomisperusteena on muun muassa vuokratun huoneiston käyttäminen vuokrasopimuksen vastaiseen käyttötarkoitukseen", selittää Saton markkinointi- ja viestintäjohtaja Monica Aro.

MTV3:n 45 minuuttia -ohjelma kertoi viime keskiviikkona Saton ja Helsingin Energian vuokraavan Kalliossa tiloja thaihieronnaksi naamioituun, ilman kuitteja tapahtuvaan prostituutioon.

Helsingin Energia ei ole toistaiseksi häätämässä seksiä myynyttä hieromalaitosta pois tiloistaan. "Helsingin Energia odottaa poliisin selvityksen valmistumista. Teemme sen pohjalta johtopäätökset tarvittavista toimenpiteistä", sanoi johtaja Kauno Kaija Helsingin Energiasta.

Helsingin Sanomat testasi kolmekymmentä kaupungissa sijaitsevaa thaihieromalaitosta alkusyksystä. Kaikissa myytiin seksipalveluja.

Sato on vuokrannut tilaansa thaihieromalaitokselle vuodesta 2003 ja Helsingin Energia vuodesta 1999. Sato on asuntosijoittamiseen ja -rakennuttamiseen keskittyvä konserni, joka on osin työeläkeyhtiöiden omistuksessa. Helsingin Energia on Helsingin kaupungin omistama energiayhtiö.

Sisäministeriön poliisiosasto antaa perjantaina sisäministeri Anne Holmlundille (kok) selvityksen thaihierontapaikkojen seksipalveluista, mahdollisista verorikoksista ja poliisin mahdollisuuksista puuttua tällaiseen toimintaan

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.