Mainos

Sarjahukuttajasta vihjeitä ulkomaita myöten – poliisi: "Saattaa liikkua punaisella Volvolla"

Poliisia yhä pakoilevasta Pekka Seppäsestä on tullut poliisille vihjeitä myös ulkomailta. Poliisi kuitenkin uskoo, että 14,5 vuoden vankeustuomion henkirikoksista saanut Seppänen on yhä Suomessa.

– Seppäsellä ei ole voimassa olevaa passia, vahvistaa rikoskomisario Tanja Kostamo Itä-Suomen poliisilaitokselta.

Kostamon mukaan vihjeitä tulee noin 40 päivässä. Vihjeitä tulee Pohjois-Karjalan lisäksi laajalta alueelta Etelä-Suomesta.

– Kun kuva on julkaistu mediassa, ihmiset lähettävät vihjeitä samannäköisistä henkilöistä. Ihan tuoreita vihjeitä meillä ei ole Seppäsestä.

Poliisi toivoo vihjeitä edelleen. Niitä tarkistetaan muun poliisityön ohessa eikä mitään erillisorganisaatiota ole toistaiseksi perustettu.

– Jos varteenotettava vihje tulee, sitä lähdetään tarkistamaan riittävällä määrällä partioita. Sellainen saadaan liikkeelle tarvittaessa nopeastikin, Kostamo valottaa.

Poliisi on tehnyt Seppäsen etsinnöissä myös useita kotietsintöjä ja se on julkaissut sarjahukuttajan mahdollisesti käyttämän ajoneuvon tuntomerkit. Kyseessä on Volvo-merkkinen punainen V40-mallinen henkilöauto, jonka rekisterinumero on  CEJ-563.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.