Mainos

Etsintäkuulutettu jenkkifutari liikkuu todennäköisesti Etelä-Suomessa, viimeisin vihje Lohjalta – poliisi vetoaa etsittyyn suoraan

Poliisi etsintäkuulutti tänään 35-vuotiaan miehen nelikymppisen naisen taposta epäiltynä. Tampereen Lielahdessa tapahtunut henkirikos tuli poliisin tietoon eilen. Mies on edelleen kateissa, mutta poliisi on saanut hänestä tänään useampia vihjeitä.

– Hänen epäillään liikkuvan Etelä-Suomen alueella. Olemme saaneet hänen liikkeistään useampia vihjeitä. Viimeisin havainto on tänään puoliltapäivin Lohjalta, rikoskomisario Ari Luoto Sisä-Suomen poliisista kertoo.

– Häntä haetaan jatkuvasti ja toki toivomme, että hän ilmoittautuisi itse poliisille.

MTV Uutisten tietojen mukaan mies on amerikkalaisen jalkapallon pelaaja. Hän pelaa Tampere Saints -joukkueessa.

Poliisi kertoi aiemmin tänään MTV Uutisille, että mies on ainoa ketä epäillään henkirikoksesta tällä hetkellä.

– Haemme myös muita henkilöitä tapaukseen liittyen, mutta tämä mies on ainoa epäilty tällä hetkellä, rikosylikomisario Jari Kinnunen Sisä-Suomen poliisista sanoi.

Poliisi on kuullut tänään uhrin lähipiiriä ja naapurustoa tapahtumien johdosta. Poliisi ei toistaiseksi kerro, miten henkirikos on tehty tai milloin sen epäillään tapahtuneen.

Epäilty ja uhri olivat toisilleen tuttuja. Poliisin mukaan etsintäkuulutettu mies ei todennäköisesti ole vaarallinen muille.

– Pohdimme aina tätä henkilön vaarallisuutta, mutta vaikuttaisi siltä, että mies ei ole vaarallinen muille, Luoto sanoo.

Poliisi kaipaa edelleen vihjeitä etsintäkuulutetusta Mercedes Benz B -180 farmarista, jonka rekisterinumero on CHS-413.

Tiedot voi toimittaa lähimmälle poliisille tai numeroon 0295445890 tai sähköpostilla osoitteeseen pitkakestoinen.pirkanmaa@poliisi.fi.

Mainos

Lisää aiheesta

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.