Saran keittiö: Katkarapukookoskeitto

Inkivääriä, kookosmaitoa ja korianteria! Saran katkarapukeitossa on itämaisia makuja.

  • 3 dl kanalientä
  • 1 tl inkivääriä, raastettuna
  • 1 tl valkosipulia, raastettuna
  • 1 dl kookosmaitoa
  • 10 kpl pikkuporkkanoita
  • 20 kpl sokeriherneitä
  • 1 purkki minimaisseja, paloiksi leikattuna
  • 100g katkarapuja, sulatettuna
  • Suolaa
  • Korianteria
  • 1 limelohko

Aloita laittamalla kattilaan kanaliemi, inkivääri, valkosipuli ja kookosmaito. Anna ainesten hieman keittyä. Lisää joukkoon pikkuporkkanat ja mausta keitto suolalla. Lopuksi kaada keitto lautaselle ja lisää maissinpalaset, sokeriherneet ja katkaravut. Koristele keitto korianterilla ja limelohkolla.

Resepti: Sara la Fountain

Lue myös:

    Uusimmat